Neler Yeni

Yardım AULA F75 Işığı Yanıyor Ama Tuşlar Basmıyor

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
Merhaba arkadaşlar yen, aula f75 aldım ilk kurduğumda tuşlar basıyordu ama şimdi basmıyor ışığı ayarlanabiliyor driverden ışıklarda sıkıntı yok ama dediğim gibi tuşlar basmıyor yardım

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@freygasm Bundan bahsediyordum. Durduk yere giden kullanıcılar varmiş.

Klavyenin 2.4 veya kablolu modda olduğunu düşünerek, FN+W tuşuna basarmısınız? Windows modunda olması lazım. İlave olarak FN+ESC tuşuna 3sn basın fabrika ayarlarına geri dönsün.

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyenin 2.4 veya kablolu modda olduğunu düşünerek, FN+W tuşuna basarmısınız? Windows modunda olması lazım. İlave olarak FN+ESC tuşuna 3sn basın fabrika ayarlarına geri dönsün.
FN tuşuna basınca ESCnin altındaki yatay yamuk çizgi tuşunun ve W da beyaz ışık yandı ama kombinasyınlar çalışmıyo

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer
@freygasm Bundan bahsediyordum. Durduk yere giden kullanıcılar varmiş.
Fn kombinasyonlarıyla ilgili bu konuların %99ı. Bazı kombinasyonlar tuşların çalışmasını değiştiriyor tuş basmadı sanıyorlar. İçinden çıkan kağıdı kimse okumuyor malum :D
Merhaba arkadaşlar yen, aula f75 aldım ilk kurduğumda tuşlar basıyordu ama şimdi basmıyor ışığı ayarlanabiliyor driverden ışıklarda sıkıntı yok ama dediğim gibi tuşlar basmıyor yardım
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=2&_sid=2308ab8cf&_ss=r Kurup klavyeyi söküp geri takın düzelecektir.

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
FN+ESC hard reset atıyor olması lazım. Kutu içerisinde de manual kağıdı var orada yazıyor olması lazım fn kombinasyonları.
FN + ESC ye basıncada hiç bişey olmadı galiba sadece FN tuşu basıyor çünkü basınca Wnun ve esc nin altındaki tuşda beyaz ışık yanıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

FN+ESC hard reset atıyor olması lazım. Kutu içerisinde de manual kağıdı var orada yazıyor olması lazım fn kombinasyonları.
ve sebebini bilmiyorum sürekli WİN de beyaz ışık yanıyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer
FN + ESC ye basıncada hiç bişey olmadı galiba sadece FN tuşu basıyor çünkü basınca Wnun ve esc nin altındaki tuşda beyaz ışık yanıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve sebebini bilmiyorum sürekli WİN de beyaz ışık yanıyor
Aynı durumu biri daha yaşadı resetle çözmüştük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,722
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom