Korku oyunları favori türüm. İstek listesine eklerim, uygun fiyatlı olursa da çıkışta satın alınabilir. Hayırlı olsun şimdiden.Hayır, Lamphead.
Fiyatı sunduğu deneyime ve piyasaya göre Türkiye için gayet uygun olacak, özellikle çıkış indirimiyle. Teşekkürler.Korku oyunları favori türüm. İstek listesine eklerim, uygun fiyatlı olursa da çıkışta satın alınabilir. Hayırlı olsun şimdiden.
iyi oyuna benziyor hocam başarılar.Merhaba herkese, gelistirdigimiz korku/gerilim oyunu Bearstone Campsite Steam'de yerini aldı. Steam sayfasini inceleyip beğenirseniz istek listesine eklerseniz bana çok büyük destek olmuş olursunuz. Onun dışında elestirilerinizi dinlemeyi de çokça isterim. Gördüğünüz fragman şu anda bir demo trailer, oyun çok daha fazlasını vaat ediyor ancak demo da olmayacaklari için koymadık. Yılbaşında güncellenecek. Topluluk sunucularimiza katılıp bize destek olmak isterseniz de reklam olmaması adına linklere Steam sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden dusuncelerini ileten herkese teşekkürler.
Bearstone Campsite on Steam
Mark, who hasn't heard back from his friends who went to the campsite, goes after them to find them. Along the way, he encounters various paranormal creatures and begins searching for his friends in a facility he discovers.store.steampowered.com
Hayır, elimizde bir Mac bulunuyor ve olabildiğince optimize etmeye çalışıyoruz. Cihazınız Steam i destekliyorsa muhtemelen oyunumuzu sorunsuz oynarsınız hocam.Normalde korku&gerilim oyunlarından uzak dururum fakat bir Türk yapımıcıysa desteği esirgemem. Mac(air m1 16/512) bakımından desteği gördüm acaba ısınma durumu yaşatıyor mu?
Bu hale gelmesi yaklaşık 4 ay sürdü, yasal sebeplerden dolayı kişi sayısı veremiyorum, bütçe 0 TL öğrenciyiz zaten.Oyunu kaç kişi ne kadar sürede ve bütçe olarak ne kadara yaptınız hocam, ön bilgi için soruyorum.