Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
umut

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih
Değerli hocalarım,
Malum fareyi biz de inceledik beğendik ama temuda yok maalesef. (AJ159 Pro veya APEX)
Tahmini ne sıklıkla stoğa koyuyorlar? Aylarca mı bekleyeceğiz, yoksa bir iki haftaya kesin gelir diyebilir miyiz?
Şahsen sıfır ve garantili almak istiyorum, o yüzden çok uzun vade bekletmeyecekse sabrederim.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Muhammet Kürkçü
Değerli hocalarım,
Malum fareyi biz de inceledik beğendik ama temuda yok maalesef. (AJ159 Pro veya APEX)
Tahmini ne sıklıkla stoğa koyuyorlar? Aylarca mı bekleyeceğiz, yoksa bir iki haftaya kesin gelir diyebilir miyiz?
Şahsen sıfır ve garantili almak istiyorum, o yüzden çok uzun vade bekletmeyecekse sabrederim.
%99 ihtimalle gelmez hocam stok o yüzden beklemeyin bence.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
apex ve proda gelen stok skatezler berbat. Daha iyi kayması için universal dot skatez alıp stok skatezler yerine yapıştıracağız. Böylelikle fare çok daha rahat kayacak.
anladım teşekkürler ama mousepadinde büyük etkisi yok mu bunda?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
umut
anladım teşekkürler ama mousepadinde büyük etkisi yok mu bunda?
tabii ki var hocam ama mousepad kadar skatezin de önemi olduğunu düşünüyorum. mousepad kalitesi de önemlidir tabii ki de hatta sensörün stabil olması vb gibi etkenler için mousepad şart. bazı modellerin mousepad seçtiğini bile duymuştum.

unnraxked

80+
tabii ki var hocam ama mousepad kadar skatezin de önemi olduğunu düşünüyorum. mousepad kalitesi de önemlidir tabii ki de hatta sensörün stabil olması vb gibi etkenler için mousepad şart. bazı modellerin mousepad seçtiğini bile duymuştum.
Merhaba hocam bir sorum olucak mousetan pek anlamam kargom bugün gelince remove yazan yerleri direkt soktum attim meger oranin sadece kaplamasi sokuluyormys kutuda yedek skatez var digerlerini çöpe attığım için yedekleri takiyimmi aynı degilmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Halil Çalık
Beyler mouseyi dongle takınca loo 1mm değerini gösteriyor bunu mesela 2 filan yapma şansımız var mı program da bulamadım da

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
umut
Merhaba hocam bir sorum olucak mousetan pek anlamam kargom bugün gelince remove yazan yerleri direkt soktum attim meger oranin sadece kaplamasi sokuluyormys kutuda yedek skatez var digerlerini çöpe attığım için yedekleri takiyimmi aynı degilmi
eyvah hocam benim önerim en yakın sürede başka bir skatez almanızdır lakin alana kadar tabii ki de yedek skatezler uyumludur bu sefer sadece remove yazan koruyucu bantı sökün lütfen bu arada skatezi direkt olarak söküp atmanız biraz zorlayıcı olmadı mı yapışkanlı sonuçta ve daha zor ayrılması gerekiyordu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o değer ne anlamına geliyor
hocam şöyle açıklayayım mesela 1 mm lod ayarı girili olduğunda mouse sensörü zeminden 1mm yüksekte olsa bile okumaya devam eder yani 1mm havada olsa da kullanabilirsiniz arkadaş daha yüksekte olsa da mouseu kullanmak istediği için ayarı nasıl yükseltebilirim diye soruyor. Ama benim önerim 1mm kalmasıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler mouseyi dongle takınca loo 1mm değerini gösteriyor bunu mesela 2 filan yapma şansımız var mı program da bulamadım da
https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html soldaki yazılımı indirin hocam. Ardından alt tarafta 2.4G görseli olacak ona bastıktan sonra parameter kısmından Silent heightin altında bulunan tall kutucuğuna basın.
1731710060215.png

Top Bottom