Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
tabii ki var hocam ama mousepad kadar skatezin de önemi olduğunu düşünüyorum. mousepad kalitesi de önemlidir tabii ki de hatta sensörün stabil olması vb gibi etkenler için mousepad şart. bazı modellerin mousepad seçtiğini bile duymuştum.
Valla ucuza değiştirmek istiyorum bende, kitap gibi oldu iyice benim ki. Ne önerirsin?

unnraxked

80+
eyvah hocam benim önerim en yakın sürede başka bir skatez almanızdır lakin alana kadar tabii ki de yedek skatezler uyumludur bu sefer sadece remove yazan koruyucu bantı sökün lütfen bu arada skatezi direkt olarak söküp atmanız biraz zorlayıcı olmadı mı yapışkanlı sonuçta ve daha zor ayrılması gerekiyordu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şöyle açıklayayım mesela 1 mm lod ayarı girili olduğunda mouse sensörü zeminden 1mm yüksekte olsa bile okumaya devam eder yani 1mm havada olsa da kullanabilirsiniz arkadaş daha yüksekte olsa da mouseu kullanmak istediği için ayarı nasıl yükseltebilirim diye soruyor. Ama benim önerim 1mm kalmasıdır.

https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html soldaki yazılımı indirin hocam. Ardından alt tarafta 2.4G görseli olacak ona bastıktan sonra parameter kısmından Silent heightin altında bulunan tall kutucuğuna basın.
Alıntıyı görüntüle
Hocam siz stok skatezlerimi kullaniyorsunuz

Hocam birde yedek skatezlerde aynisi galiba onları kullansam bisey olmaz gibi yapıştırdım şimdi

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
umut
Hocam siz stok skatezlerimi kullaniyorsunuz

Hocam birde yedek skatezlerde aynisi galiba onları kullansam bisey olmaz gibi yapıştırdım şimdi
sorun olmaz hocam ben de şuanlık stok skatez kullanıyorum lakin mouse performansını arttırmak için daha iyi skatezler bulunabilir. mouse altında gelen ya da kutu içeriğinden çıkan skatezin kalitesi çok iyi değil. Kayma performansını aşırı derecede düşürüyor.

Valla ucuza değiştirmek istiyorum bende, kitap gibi oldu iyice benim ki. Ne önerirsin?
hocam ne desem yalan olur, benden çok daha iyi mousepad konusunda bilgili olanlar vardır ama ben https://www.trendyol.com/klassegear...-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-251999832 bu modeli kullanıyorum, memnunum. bu fiyat bandında daha iyisi bulunur mu inanın bilmiyorum.

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ege
Bi sıkıntımı var kardeşimle ayni anda verdik mavi renk dağıtımda siyah hala gümrükte

Ekler

• IMG_20241116_014014.jpg
    IMG_20241116_014014.jpg
    199 KB · Hit: 36

unnraxked

80+
sorun olmaz hocam ben de şuanlık stok skatez kullanıyorum lakin mouse performansını arttırmak için daha iyi skatezler bulunabilir. mouse altında gelen ya da kutu içeriğinden çıkan skatezin kalitesi çok iyi değil. Kayma performansını aşırı derecede düşürüyor.

hocam ne desem yalan olur, benden çok daha iyi mousepad konusunda bilgili olanlar vardır ama ben https://www.trendyol.com/klassegear...-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-251999832 bu modeli kullanıyorum, memnunum. bu fiyat bandında daha iyisi bulunur mu inanın bilmiyorum.
Hocam bildiğiniz skatez varmi güzel birde yeni aldiginizda hepsini söküyor musunuz

Bi sıkıntımı var kardeşimle ayni anda verdik mavi renk dağıtımda siyah hala gümrükte
Hangi gün sipariş verdin

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
umut

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Aga bende 90x40 hastalığı var napıcam ne önerirsin ya, küçük alamıyom 😭

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
umut
Aga bende 90x40 hastalığı var napıcam ne önerirsin ya, küçük alamıyom 😭
hocam bence 90x40 iyi bir mousepad bulmak zor bulunsa bile bunlar kadar kaliteli olacağını sanmıyorum. Böyle bir model alıp sadece mouse için kullanabilirsiniz alt katmanına 90x40 koyabilirsiniz aslında. ben de şuan 120x60 mousepad var üstünde de bu modeli kullanıyorum 48x40 olarak böyle çözdüm sorunu :D

unnraxked

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,720
Üyeler
161,329
Son üye
annymos
Top Bottom