Neler Yeni

Ajazz AJ159 APEX kaç TL'ye alınır?

Gurkanpiro

80+ Gold
5-6 arkadaş yazdı zaten hocam. Çok istiyorum diyen 2-3 kişi vardı onlardan birine vereceğim zaten.
Normalde 850'ye süs olarak bile dursun isterdim ama alamayan biri varken 2 tanesinin durması gereksiz görgüsüzlük.
valla alırdımda yazan varmıs pazartesıye kalmazdı

penthaL

80+
Ulan 2000'e sattım diyene Ziyaaaa yazıp milleti tilt eden sensin. İlk kez Temu'da görüp 850 TL'lik ürün muamelesi çekmeyin. Temu'da Pro modeline 1400 veren çok kişi var ucuz diye. 2500'e aylar öncesinde satılacağına neye göre inanmıyorsun? Aylar öncesinde Whatgeek'de satılıyordu. İndirimsiz fiyatı 70 dolardan alan yabancılar da var Türkler de. Kur ile 2410 ediyor zaten. Düz 2500 diyorum. 50 dolara indiğinde de alan var. O da kur ile 1721 yapıyor zaten. 850'ye alamadın da karın ağrın mı var? Gel bende fazladan var kur ile 2410 ediyormuş, sana tamı tamına 2390 TL'ye veriyorum. Kargo da benden. Bu kıyağımı unutma.
Ulan :D PUHAHAHAHAHAHAHAHA
Yine kanıt göstermemişsin ama gösteremeyeceğini biliyorum zaten sıkıntı yok.
Gelelim kur mevzusuna. Ulan bahsedilen şeyi anlayamamışsın daha. Yabancılara dolar bazında satılıyor diyoruz, dolar üzerinden fiyatlandırma çekiliyor diyoruz. Türk lirası üzerinden fiyatlandırma yapan siteler varken gidip de ajazz'ın kendi sitesinden ABD vatandaşına çekilen fiyat üzerinden apex almazsın zaten. Buna rağmen biz gidiyoruz ABD vatandaşına satılan dolar bazlı ürünü TL'ye çeviriyoruz 1700 TL gibi bir sayıya tekabül ediyor. Sen de burada TR milletine 60-70 dolardan apex kakalamaya çalışıyorsun. Harbiden yazık senin kafana ya.
Ödün kopuyor dimi bu yazıları görünce insanlar uyanacak sen de milleti dolandıramayacaksın diye?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz

sontrcik

80+
Ben 8 tane aldım 5 mavi 3 turuncu

3 tanesini sattım 1 tanesi benim 4 tane kaldı
O değil stok varken tereddüde düşenleri anlamadım ben hangi kafayla tereddüt ettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 gün stok bekledi ulan 😀

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Sen de burada TR milletine 60-70 dolardan apex kakalamaya çalışıyorsun. Harbiden yazık senin kafana ya.
Ödün kopuyor dimi bu yazıları görünce insanlar uyanacak sen de milleti dolandıramayacaksın diye?
Hahahahaha ben mi kakalamaya çalışıyorum. Kusura bakma 3-5 kuruş para için şaklabanlık yapacak değilim.
Yazın Apex'i 50 dolara da 70 dolara da alanı gördüğüme yemin edebilirim. Benim tek söylediğim şey bu. 850'ye satılacağı tahmin edilemeyeceği için de o dönem bu fiyata almalarının çok normal olduğunu söylüyorum.

Git üstteki mesajlarımı oku. Fazlalık 1 tane aldım onu bile birinin işi görülsün diye 850'ye veriyorum.
Dolandıran kimse git onları bul laf atacağın kişi ben değilim. 2000'e kim satmaya çalışıyorsa git ona laf at bilader.

penthaL

80+
Hahahahaha ben mi kakalamaya çalışıyorum. Kusura bakma 3-5 kuruş para için şaklabanlık yapacak değilim.
Yazın Apex'i 50 dolara da 70 dolara da alanı gördüğüme yemin edebilirim. Benim tek söylediğim şey bu. 850'ye satılacağı tahmin edilemeyeceği için de o dönem bu fiyata almalarının çok normal olduğunu söylüyorum.

Git üstteki mesajlarımı oku. Fazlalık 1 tane aldım onu bile birinin işi görülsün diye 850'ye veriyorum.
Dolandıran kimse git onları bul laf atacağın kişi ben değilim. 2000'e kim satmaya çalışıyorsa git ona laf at bilader.
Sadece sondaki 2 cümleyi cevaplamış. :D Banane senin ne yaptığından, sen önce ortaya attığın lafın arkasında dur. Yok 2500'e alan varmış da, yok bu fare ucuz bir fare değil cart curt diyen sensin. Yurtdışında en ucuz F/P farelerinden biri olarak geçiyor bu fare. Yurtdışında çoğu iş yapan kaliteli mouse'lar 100 dolardan aşağı satılmazken şuanda apex 50 dolardan satılıyor. Sırf satın aldın diye mi bu kadar fiyatını şişirmeye çalışıyorsun? Yurtdışında dolar üzerinden bile 50 dolara satılan fareyi türk lirası üzerinden alıp dolar üzerinden satılan fiyatından daha yüksek bir konuma getirtmeye çalışıyorsun. Bu üçkağıtçılık değil de nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
2500 TL ye alan gördüm diyen arkadaşa yalancı muamelesi yaptığınızı gördüm arkadaş doğru söylüyor aynı konuya bende denk geldim başka foruma link paylaşmak belki yasaktır ama arkadaşa çok yalancı muamelesi yapılmış
https://www.technopat.net/sosyal/konu/ajazz-aj159-apex-fare-takilma-yapiyor.3479902/

2500 TL ye alan gördüm diyen arkadaşa yalancı muamelesi yaptığınızı gördüm arkadaş doğru söylüyor aynı konuya bende denk geldim başka foruma link paylaşmak belki yasaktır ama arkadaşa çok yalancı muamelesi yapılmış
https://www.technopat.net/sosyal/konu/ajazz-aj159-apex-fare-takilma-yapiyor.3479902/
3 4 mesaj aşşağıya inip bakabilirsiniz

3 4 mesaj aşşağıya inip bakabilirsiniz
@penthaL @Matt Murdock

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Uygunsuz davranış
Sadece sondaki 2 cümleyi cevaplamış. :D Banane senin ne yaptığından, sen önce ortaya attığın lafın arkasında dur. Yok 2500'e alan varmış da, yok bu fare ucuz bir fare değil cart curt diyen sensin. Yurtdışında en ucuz F/P farelerinden biri olarak geçiyor bu fare. Yurtdışında çoğu iş yapan kaliteli mouse'lar 100 dolardan aşağı satılmazken şuanda apex 50 dolardan satılıyor. Sırf satın aldın diye mi bu kadar fiyatını şişirmeye çalışıyorsun? Yurtdışında dolar üzerinden bile 50 dolara satılan fareyi türk lirası üzerinden alıp dolar üzerinden satılan fiyatından daha yüksek bir konuma getirtmeye çalışıyorsun. Bu üçkağıtçılık değil de nedir?
Bilader yemin ederim sen otistiksin. Evet 50 dolar içi çok F/P zaten, o da indirimdeyken o fiyat. O fiyat bandında çok fazla mouse var. Ninjutso sora v2 bile 100 dolara satılıyor. En kralı 100 dolar. 50-100 arasına bin bir türlü mouse alırsın. Ne yapıyor iş yapan mouse, otomatik adam mı vuruyor. İş yapan diyor bir de
Sırf satın aldın diye mi bu kadar fiyatını şişirmeye çalışıyorsun? Yurtdışında dolar üzerinden bile 50 dolara satılan fareyi türk lirası üzerinden alıp dolar üzerinden satılan fiyatından daha yüksek bir konuma getirtmeye çalışıyorsun. Bu üçkağıtçılık değil de nedir?
Ulan kendim satacak olsam 1400'den yukarı satmam diyorum. Otistik misin de saçma sapan cümleler kuruyorsun? Kim satıyorsa git ona söyle diyorum yine ''yöksek bör konoma gotortmaya çoloşoyorson''. 15 yaşında mısın bilader sen ben kiminle muhattap oluyorum?
Satan varsa bile sen ilgilendiren bir şey yok ortada. Satın alanın sorunudur o.

Buyur bak. Gördüğüm konu bu değildi benim ama burada 2600'e bile almışlar. Git tek tek forumları gez ondan sonra belki özür dilersin.
resim_2024-11-16_002511117.png

@penthaL

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
umut
arkadaşlar bu arada ürün stok bitmesinden dolayı değil satıcının ilanı kaldırması sonucu gitti. Mavi apex nerdeyse 2 gün stokta kaldı ve siyah apexte akşama kadar durdu. sonrasında bir anda ilan silindi.

Top Bottom