Neler Yeni

Temudan aula klavye alınır mı?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Heisenberg
çok bilgi karmaşası var.alınır mı? biri diyo çakma mal satıyolar replika.Biri diyo 10k kişi aldı çakma değil alınır diyo.Temu uygulamasınıda hiç kullanmadım.İndirim kupon olayı vs hiç bilmiyorum.Amazondan dierya klavye almıştım switchleri bozuldu iade ettim adamlaar direkt iadesini yaptı.Aynı sıkıntı olursa ben temunun iadesini yapıcağını sanmıyorum.
TEK KELİME İLE EFSANE. Muadili falan yok bu klavyenin alın aldırın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağdaki kontrol tuşuna alt gr atıyorsun tüm sorun çözülüyor 😃
Allah razı olsun kanka. 😅

Bu arada aula satıyor demiyor aula tarafından yetkilendirilmiş diyor o nedenle orijinal ürün için rahat olsun

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Burak
10K 'dan fazla kisi almis, bir suru yorum atilmis, bir allahin kulu dolandirilmamis. Hala gelip sahte klavye gonderirler mi diye konu aciliyor her gun 79458 tane. Artik bu klavyeyle ilgili konu acanlar banlansin bir zahmet.

1731749697247.png

10K 'dan fazla kisi almis, bir suru yorum atilmis, bir allahin kulu dolandirilmamis. Hala gelip sahte klavye gonderirler mi diye konu aciliyor her gun 79458 tane. Artik bu klavyeyle ilgili konu acanlar banlansin bir zahmet.

Alıntıyı görüntüle
Forumda 5 tane alan vardı gördüm gayet kaliteli klavye

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Burak
Forumda 5 tane alan vardı gördüm gayet kaliteli klavye

Klavyenin ederi 70 USD, ben aylar once Aliexpress'ten o fiyat uzerinden aldim. Bu klavyeye 2.5 - 3K versen yine ederine almis olursun. Baska bir forumda kusura bakmayin da essegin biri bu klavye max 500tl eder, esneyen klavye mi olur diyor. Gasket klavye, ozellikle esnek yapilmis ki switch bacaklarini kirmayin, klavyeyi kirmayin diye. Artik F75 konulari gina getirmeye basladi valla.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
birader anlama sıkıntıların mı var senin.Hangi cümlemde dolandırılma konusu geçiyo_Orijinalliği ile ilgili soru sordum.Sen bu forumun bağımlısı olabilirsin hayatsız gibi tüm konuları takip edebilirsin ama benim karşıma sadece 1 konu çıktı.Konu seni çok sıktıysa uza burdan cevap verme.İster muadil olsun fiyatı zaten güzel

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Alınmaz (2 adet aldı )

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Yağız Berk Özel
birader anlama sıkıntıların mı var senin.Hangi cümlemde dolandırılma konusu geçiyo_Orijinalliği ile ilgili soru sordum.Sen bu forumun bağımlısı olabilirsin hayatsız gibi tüm konuları takip edebilirsin ama benim karşıma sadece 1 konu çıktı.Konu seni çok sıktıysa uza burdan cevap verme.İster muadil olsun fiyatı zaten güzel
Birader kaç yaşına gelmişsin yetkili satıcı kelimesinin anlamını biz mi açıklayalım sana? Yetkili satıcı çakma ürün satar mı sence bunlar nasıl sorular :D.
1731750411303.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,414
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom