Neler Yeni

ASUS TUF GAMING GT301 RGB 2.999₺

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Birçok Mediamarkt Direkt Magazadan alirsaniz uzun suredir 2470TL yakın mediamarktlara sorun denk gelebilir

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Max GPU desteği 320mm alacaklar ona göre alsın. 1 sene kadar kullandım kasayı. Soğutması falan güzel baya

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Rüveyda Akın
Yok hocam verilmez buna 3k daha dün lian li mini snow satıldı 3,500'e

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok, 360 a gerekte yok
Üst düzey işlemcileri de kule tipi ile soğutabiliriz ama ben şahsen üst düzey bir sistem toplarsam düzgün bir estetik isterim düzgün bir 360mm alırım. Tabii alacak olan kişilerin tercihine bağlı eğer üst düzey sistem düşünmüyorlarsa veya estetik umurlarında değilse gerek yok

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ege
Üst düzey işlemcileri de kule tipi ile soğutabiliriz ama ben şahsen üst düzey bir sistem toplarsam düzgün bir estetik isterim düzgün bir 360mm alırım. Tabii alacak olan kişilerin tercihine bağlı eğer üst düzey sistem düşünmüyorlarsa veya estetik umurlarında değilse gerek yok
Görünüş istiyosa bu kasayı almaz zaten o yüzden gerek yok dedim

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
kasanın ekran kartı uzunluk konusunda ve sıvı soğutma desteği konusunda sıkıntıları var. 3000 bandını hakeden bir kasa olduğunu düşünmüyorum. hatta yarın öbürgün ucuz hazır sistemlerde tekrar bol bol görmeye başlarız bu kasayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
İşte kişiden kişiye göre değişiyor be hocam. Ben üst düzey sistem toplasam (ufaktan topluyorum da denebilir aslında) sıvı soğutma kasama sokmam. Bence estetik, performans ve sorunsuzluk açısından kule tipi soğutucu candır.

Top Bottom