oliveforge99
80+ Silver
lakin mi box da netflix desteği varken next'te de varmı fullhd izlettiriyor mu
Daha ucuza Next var, bende Mi Box alıcaktım sonra Next denemeye karar verdim ve açıkçası memnunum.
4K Desteği var hocam gerekli sertifika lisansı var 4K destekleyen her uygulama ve platformda izleyebiliyorumlakin mi box da netflix desteği varken next'te de varmı fullhd izlettiriyor mu
4k bile destekliyo hocamlakin mi box da netflix desteği varken next'te de varmı fullhd izlettiriyor mu
Kesinlikle katılıyorum, Mi Box 2. Nesil ile aralarında çok fark yok artısı depolama 8GB daha fazla ve ethernet girişi mevcut.ben net bunu alırdım alacak olsam yılların markası bide uygun: https://www.amazon.com.tr/Next-Star...=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21&th=1
Mesaj otomatik birleştirildi:
4k bile destekliyo hocam
hocam merhaba vestel marka eski öğrenci işi bi tvm var hdmı girişi var vga girişi var biz bu tvyi şuan dvd ile kullanıyoruz bu mi stick aldığım zaman hdmı direk tvye taksam sorunsuz sesi ve görüntüyü aktarır mı? birde wifiyi cihaza bağlıyoruz değil mi tv ile alakası yok1 ay önce 2400'e almıştım bence çok iyi rakam
Bu cihaz ile uydu kanallarını izliyebiliyormuyuz ?
birde bu arkadaşın dediği gibi uydu kanalları açılıyor mu bunla yoksa dvdyi takılı bırakmaya devam mı edeceğizhocam merhaba vestel marka eski öğrenci işi bi tvm var hdmı girişi var vga girişi var biz bu tvyi şuan dvd ile kullanıyoruz bu mi stick aldığım zaman hdmı direk tvye taksam sorunsuz sesi ve görüntüyü aktarır mı? birde wifiyi cihaza bağlıyoruz değil mi tv ile alakası yok