Neler Yeni

🔥İndirim TEMU AJAZZ 159 APEX TEKRAR STOĞA GİRDİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
umut

arkadaşlar tekrardan stoğa girmiş alamayanlar değerlendirebilir.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,107
İsim
Kadir
maxresdefault.jpg

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
mert doğan

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Salih
Neden almayalım?

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Erdoğan Aktaş

arkadaşlar tekrardan stoğa girmiş alamayanlar değerlendirebilir.
satıcı güvenilr mi üstad dün ben klavye sipariş verdim limite takılır mı nasıl yapacağım başka tc mi kullanıyım

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal
aj159 pro aldım apex indirime girdi sonra apexte problem çıkıyor vs. dediler iptal etmedim 1 haftadır pro'yu kullanıyorum benim için tek sorun elime bir tık küçük geldi. pro ile aralarındaki fark tam olarak ne dağlar taşlar oynuyor mu?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
umut
satıcı güvenilr mi üstad dün ben klavye sipariş verdim limite takılır mı nasıl yapacağım başka tc mi kullanıyım
Güvenilir 820 max, pro, apex burdan aldım.Aynı paket olmadığı sürece sorun olmaz hocam. Büyük ihtimalle de aynı pakete koymazlar ama garantiye almak için başka tc kullanabilirsiniz. Ben de sorun olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aj159 pro aldım apex indirime girdi sonra apexte problem çıkıyor vs. dediler iptal etmedim 1 haftadır pro'yu kullanıyorum benim için tek sorun elime bir tık küçük geldi. pro ile aralarındaki fark tam olarak ne dağlar taşlar oynuyor mu?
fark yok hocam kaplaması biraz daha iyi ama pronun kasası da apexe göre daha iyi. Bende hiç bir sorun çıkmadı en kötü ihtimalle iade alırlar. onun dışında sensör farkını fark edemezsiniz ekstra olarak dongleında ekran var o kadar.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
umut
hocam ben de 3 adet var sorun yok yatırım tavsiyesi değil ama evi arabayı sat bu sefer apexe bas. Gerçekten elimde 3 adet var 3 ünde de yok imleç titremesi yok o bu hiç bir sorun yaşamadım. 8000 hz veriyor hepsi.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Erdoğan Aktaş
Güvenilir 820 max, pro, apex burdan aldım.Aynı paket olmadığı sürece sorun olmaz hocam. Büyük ihtimalle de aynı pakete koymazlar ama garantiye almak için başka tc kullanabilirsiniz. Ben de sorun olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fark yok hocam kaplaması biraz daha iyi ama pronun kasası da apexe göre daha iyi. Bende hiç bir sorun çıkmadı en kötü ihtimalle iade alırlar. onun dışında sensör farkını fark edemezsiniz ekstra olarak dongleında ekran var o kadar.
üstad ben klavye alırken kodsuz aldım kod imkanı felan var mı direkt alıyım mı nasıl oluyor yeni tc derken başka hesap açacam değil mi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,220
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom