Neler Yeni

Göğüs antrenmanı için hareket önerisi

aey25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ahmet yıldız
Merhaba 3 aydır spor yapıyorum full bodyden splite geçtim.Haftada 4 gün spora gidiyorum Pazartesi Salı-Perşembe Cuma şeklinde.Pazartesi ve Preşembe günleri Göğüs Biceps Triceps Salı ve Cuma günleri Sırt ve Omuz yapıyorum.Bacak şimdilik çalışmıyorum.Göğüs için fly ve chest press düşünüyorum 3.hareketim ne olmalı?Program hakkında da yorum yapabilirsiniz elbette.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
split yerine push pull legs deneyebilirsin. 4. günde üst body atarsın güzel olur diye düşünüyorum

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
machine chest press
S. Machine incline chest press
Dumbbel hammer grip press
arasından seç hepsi iyi çalıştırır göğüsü

.RBO.

80+ Silver
pec deck ve incline dumble doğru yaparsan 2 set 8-10 tekrar herkeze yeterli daha fazla harete gerek yok

aey25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ahmet yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 itiş 1 açış idealdir yani doğru mu?

Spectre_zz

80+ Bronze
kral göğüsün raconu bench pres ve flydır orta göğüs için dumduz bench at üst göğüs için de incline at bi de fly yaptın mı daha da bir şeye ihtiyacın yok 3 senelik deneyim konuşuyor inan bana abidik gubidik hareketlere gerek yok. Bir de hareket sayısına değil negatiflere odaklan basarken hızlı bas göğsüne indirirken olabildiğince yavas indir olay bu büyümenin raconu bu iksir bu kardeşim hadi allah kolaylık versin

aey25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ahmet yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral göğüsün raconu bench pres ve flydır orta göğüs için dumduz bench at üst göğüs için de incline at bi de fly yaptın mı daha da bir şeye ihtiyacın yok 3 senelik deneyim konuşuyor inan bana abidik gubidik hareketlere gerek yok. Bir de hareket sayısına değil negatiflere odaklan basarken hızlı bas göğsüne indirirken olabildiğince yavas indir olay bu büyümenin raconu bu iksir bu kardeşim hadi allah kolaylık versin
negatiflere cok dikkat ediyorum teşekkürler tavsiyen için

Top Bottom