PP yapardım :dofff şahin doğan yazsa ne havalı olurdu
Hocam bi f12 ye bakarPP yapardım :d
inşallah öyle yapanların bozuk gelir iade ile uğrasırlarKeşke şu konu üstünden mouse harici her türlü konu hakkında tartışma yapmasaydınız. Ayrıca o her stoğa gelince 5'er 10'ar tane çeken arkadaşlar yüzünden bir tane mouse alamadık gerçekten kaliteli bir kitle.
Aula ve 159mc ikisini bir sattım toplam 2500 TLGörmeden inanmam.Bereket versin.
apexin yapısı gereği fazla olmuyor ama zorlasam 17 18 çıkar kısa drag click anca oluyor ona da tam alışamadım grip tape ile bu değer arttırılabilir çok rahat şekilde stock performansı ortalama 17 18 cps diyebilirizCPS test / Click Test - Hızlı Tıklama Testi
Tıklamalarını 8 faklı mod ile test et! Ayrıca detaylı tıklama algılama teknolojisi ile ne kadar hızlı tıkladığını öğren!www.arealme.com
Hata yapmışım deseneevet istemeyeceklerı muhtemelen
hocam benım sol clıckte arada gıcırdama sesı gelıyor bı de ne dıpte bı ses var cozemedım ıade edeyım mı performansa etkısı yoksa kalsın amaapexin yapısı gereği fazla olmuyor ama zorlasam 17 18 çıkar kısa drag click anca oluyor ona da tam alışamadım grip tape ile bu değer arttırılabilir çok rahat şekilde stock performansı ortalama 17 18 cps diyebiliriz
Alıntıyı görüntüle
Hocam benim ajazz 159mc mouseumda gıcırdama sorunu vardı daha nedenini belirtmemiştim para iadesini yaptılarNasıl yani hocam. kutu çok ezilmişti teslim almadım o yüzden geri döndü kargo. teslim alsam iade etmek istesem ürünü istemeyecekler miydi?
bence etmeyin hocam lube ile çözülebilecek bir şey olduğuna inanıyorum ya da tape mod uygulamaları ile azaltılabilir bence her türlü bu fiyata bedava ürün iade etmeyin bencehocam benım sol clıckte arada gıcırdama sesı gelıyor bı de ne dıpte bı ses var cozemedım ıade edeyım mı performansa etkısı yoksa kalsın ama
hocam bu kupon nası bulabilirim nası yapıyolarlarHocam aldığım bilgiye göre Stok gelicekmiş. Ama ilerli tarihli değil diyorlar gün içinde extra olarakta mağazaya talep açtım stoklar ile alakalı