şahin doğan
80+ Platinum
Alıntıyı görüntüle
eski pvpcilerden kim kaldi
Alıntıyı görüntüle
benim 6 yuhhAlıntıyı görüntüle
ses şu şekilde ya şimdi 2 parmağınızı en dip noktaya koyun en orta noktaya yakın olan yere yani click üzerinde ondan sonra bi sol bi sağ parmakla bastırın böyle hafif gıcırdama tarzı ses veriyor clickten geliyor sadece plastik sesi de geliyor ama böyle anormal bir ses değil herhangi bir şeye aynı müdahalede bulunsam olacak gibi oluyorhocam ses nasıl tam aynı sorun var bende de galıba da
alana çok üzüldüm xdDaha bu sabah sattım nasibin varsa satarsın
hangi click bu ben jitter yapıyom
Siz hangi parmakla basıyorsunuz?
bende kı farklı gıbı hocam sol clıkte kulagıma getırınce mouseyı sol clık tıklarken aynı zamanda sol clıkckın asagısından gıcırdama yay sesı gıbı bı ses gelıyor yanı kendı clık sesı cıkıyor bı de alltan o tız ses gelıyorses şu şekilde ya şimdi 2 parmağınızı en dip noktaya koyun en orta noktaya yakın olan yere yani click üzerinde ondan sonra bi sol bi sağ parmakla bastırın böyle hafif gıcırdama tarzı ses veriyor clickten geliyor sadece plastik sesi de geliyor ama böyle anormal bir ses değil herhangi bir şeye aynı müdahalede bulunsam olacak gibi oluyor
O ni lahangi click bu ben jitter yapıyom
ben de yay sesi yok hocambende kı farklı gıbı hocam sol clıkte kulagıma getırınce mouseyı sol clık tıklarken aynı zamanda sol clıkckın asagısından gıcırdama yay sesı gıbı bı ses gelıyor yanı kendı clık sesı cıkıyor bı de alltan o tız ses gelıyor
clıck rattle denılen olayın mouse performansına bı etkısı var mı hocamses şu şekilde ya şimdi 2 parmağınızı en dip noktaya koyun en orta noktaya yakın olan yere yani click üzerinde ondan sonra bi sol bi sağ parmakla bastırın böyle hafif gıcırdama tarzı ses veriyor clickten geliyor sadece plastik sesi de geliyor ama böyle anormal bir ses değil herhangi bir şeye aynı müdahalede bulunsam olacak gibi oluyor
yok diye biliyorum sadece sesi etkiler değil mi @freygasm ?clıck rattle denılen olayın mouse performansına bı etkısı var mı hocam
offf şahin doğan yazsa ne havalı olurdu