arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 772
ben de 6.9 cıktı
ben de 6.9 cıktı
Kanka 1800’e turuncu sattım ama yine de sen bilirsin 1400’e pro sattım 1200’e 159mc sattım 700’e 099 sattım sayayım mı dahaKesin satarsın![]()
Ya bi de bilmiş bilmiş konuşuyor T tuşunun calismamasinin Windowsla ne alakası var?senin klavye bütük ihtimal windows modda değil klavyeye pcb den dolayı bozuk diyorsun bide![]()
zevkler ve renkler tartışılmazoyun oynarken mouseyi kulağınıza mı dayıyorsunuz hocam
Bende 180 tl kupon var ikisini bi arada kullanabiliyor muyum
hocam o sorun bende de var gibi ya. anlatmıştım sanki bir adam da alüminyum bant ile çözüyordu galiba sorunu bir de lube almak lazım sanırsam benim de fanteziler var da galiba 35g yapma projesinde hafif kalıyor. bataryayı 200 mah ile ve usb soketini de sökmeyi düşünüyorum aslında alt tarafı lamzular gibi böyle kırpılamaz mı yaClick rattle yazarsanız çıkar, içini açıp yarabandı tape bant falan sıkıştırıp düzeltilebilir.
Görmeden inanmam.Bereket versin.Kanka 1800’e turuncu sattım ama yine de sen bilirsin 1400’e pro sattım 1200’e 159mc sattım 700’e 099 sattım sayayım mı daha![]()
Dostlar vergi dahil ne kadara geliyor
hocam ses nasıl tam aynı sorun var bende de galıba dahocam o sorun bende de var gibi ya. anlatmıştım sanki bir adam da alüminyum bant ile çözüyordu galiba sorunu bir de lube almak lazım sanırsam benim de fanteziler var da galiba 35g yapma projesinde hafif kalıyor. bataryayı 200 mah ile ve usb soketini de sökmeyi düşünüyorum aslında alt tarafı lamzular gibi böyle kırpılamaz mı ya
evet istemeyeceklerı muhtemelenNasıl yani hocam. kutu çok ezilmişti teslim almadım o yüzden geri döndü kargo. teslim alsam iade etmek istesem ürünü istemeyecekler miydi?