Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

BeKo'O

80+ Silver
Keşke şu konu üstünden mouse harici her türlü konu hakkında tartışma yapmasaydınız. Ayrıca o her stoğa gelince 5'er 10'ar tane çeken arkadaşlar yüzünden bir tane mouse alamadık gerçekten kaliteli bir kitle.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
İsrafil can
Keşke şu konu üstünden mouse harici her türlü konu hakkında tartışma yapmasaydınız. Ayrıca o her stoğa gelince 5'er 10'ar tane çeken arkadaşlar yüzünden bir tane mouse alamadık gerçekten kaliteli bir kitle.
inşallah öyle yapanların bozuk gelir iade ile uğrasırlar

Amd34

80+ Silver

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
apexin yapısı gereği fazla olmuyor ama zorlasam 17 18 çıkar kısa drag click anca oluyor ona da tam alışamadım grip tape ile bu değer arttırılabilir çok rahat şekilde stock performansı ortalama 17 18 cps diyebiliriz
1731858196935.png

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Hocam aldığım bilgiye göre Stok gelicekmiş. Ama ilerli tarihli değil diyorlar gün içinde extra olarakta mağazaya talep açtım stoklar ile alakalı

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
apexin yapısı gereği fazla olmuyor ama zorlasam 17 18 çıkar kısa drag click anca oluyor ona da tam alışamadım grip tape ile bu değer arttırılabilir çok rahat şekilde stock performansı ortalama 17 18 cps diyebiliriz
Alıntıyı görüntüle
hocam benım sol clıckte arada gıcırdama sesı gelıyor bı de ne dıpte bı ses var cozemedım ıade edeyım mı performansa etkısı yoksa kalsın ama

DinoDido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Dinçer uğur
Nasıl yani hocam. kutu çok ezilmişti teslim almadım o yüzden geri döndü kargo. teslim alsam iade etmek istesem ürünü istemeyecekler miydi?
Hocam benim ajazz 159mc mouseumda gıcırdama sorunu vardı daha nedenini belirtmemiştim para iadesini yaptılar

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
hocam benım sol clıckte arada gıcırdama sesı gelıyor bı de ne dıpte bı ses var cozemedım ıade edeyım mı performansa etkısı yoksa kalsın ama
bence etmeyin hocam lube ile çözülebilecek bir şey olduğuna inanıyorum ya da tape mod uygulamaları ile azaltılabilir bence her türlü bu fiyata bedava ürün iade etmeyin bence

Top Bottom