Neler Yeni

🔥İndirim KZ EDC PRO vergisiz 48 TL

oEnesQlf

80+ Silver
4 katı fiyatlık bi' fark yok. Sadece dediğim gibi konfor olarak geride olduğunu bilerek alın. Posttakini almayın chu2 indirimi bekleyin derdim ama zaten 200 lira bi' yemek parası. Elde bulunsun bir şey olmaz.
Sizin kulağınız küçük mü ve kz çok mu konforsuz daha önce hiç iem kullanmadım

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ali Mert Okuducu
Temudan 5 kargo aldım bu ay. Kendi üstüme alsam gümrükte kalır mı?

oEnesQlf

80+ Silver

oEnesQlf

80+ Silver

Robius

80+ Bronze

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Aliexpress in kötü tarafı bu. Temuda indirim olunca vergi indirimli fiyattan hesaplanıyor ama aliexpresste vergi indirimsiz fiyat üzerinden hesap ediliyor. O yüzden böyle fiyatla alakasız yüksek vergi oluyor.

priyuTyoourus

80+ Bronze
Edx enstrümantal açıdan iyi, orkestra müzikleri dinliyor veya kulaklık bağlanan müzik aleti çalıyorsanız bulabileceğiniz en ucuz ve güzel seçenek. Oyun için ben şahsen önermem sesler aynı ucuz çin malı hoparlörde ki gibi hafif boğuk patlamalı geliyor. (Eko ayarı yapıp başka şeyler için kullanılabilir.)
Edc genel kullanım için daha iyi bazı sesleri yutsada müzik dinlenir oyun oynanır. Ucuz fiyata buldaysanız alıp deneyin belki beğenirsiniz.
Chu2 eko'su ayarlanmış direkt al kullan bir kulaklık oyun için ideal bi seçenek, abartılacak kadar değil fakat güzel. Müzik konusunda da iyi, detaylı müziklerde arka planda ki sesleri yutuyor maalesef, bunu kötü olarak düşünmeyin çünkü diğerleri veriyor fakat kötü veriyor bu yüzden hiç vermemesi daha iyi.
Ayrıca shenzhenaudio da 570TL Chu2.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
nightlessx
Reddit'de baya öveni var, mic ve silver kablolu 258'e geldi.

Top Bottom