Yada ağzı açık olup taşındığın için götürdüğünü falan açıklasanBen 14 Pro Max almıştım sabun kutusunda getirmiştim kanka bence ps5 proyu tencere kutusuna falan koysan geçerdin
Yada ağzı açık olup taşındığın için götürdüğünü falan açıklasanBen 14 Pro Max almıştım sabun kutusunda getirmiştim kanka bence ps5 proyu tencere kutusuna falan koysan geçerdin
eger yurtdisi kaydi yoksa sikinti cikartir ona hic gerek yok cimere sikayet edin ve eger gumruge gidebilme sansiniz varsa konusun sikayet edecegim falan diye birde bu tarz el koymalarda tutanak tutuluyordu yanlis hatirlamiyorsam onunla birlikte hakkinizi arayabilirsiniz. (Tutanak konusunda emin degilim)Yada ağzı açık olup taşındığın için götürdüğünü falan açıklasan
Yani sınır kapısı yol geçen hanı gibi size söyliyim karşınızdaki görevlinin merhametliliğine bağlı mesela suudi Arabistan’da Kâbeye ziyarete gittiğimizde Arap polisler hiç te hoş değildi sanki milletvekili gibilereger yurtdisi kaydi yoksa sikinti cikartir ona hic gerek yok cimere sikayet edin ve eger gumruge gidebilme sansiniz varsa konusun sikayet edecegim falan diye birde bu tarz el koymalarda tutanak tutuluyordu yanlis hatirlamiyorsam onunla birlikte hakkinizi arayabilirsiniz. (Tutanak konusunda emin degilim)
burdaki sinir polislerindeki sorun eger disli birisi cikmazsa el koyarlar fakat disli birisi ise ugrasmazlar cunku bu tarz el koymalar onlar icinde sikinti yaratabilecek seyler o memura sefini cagir dediginde mesela genelde tirsarlarYani sınır kapısı yol geçen hanı gibi size söyliyim karşınızdaki görevlinin merhametliliğine bağlı mesela suudi Arabistan’da Kâbeye ziyarete gittiğimizde Arap polisler hiç te hoş değildi sanki milletvekili gibiler
tutanak verdiler ama isim soy isim yazmıyor teslim alan yerinde bir numara var. alan kişinin kodu heralde.eger yurtdisi kaydi yoksa sikinti cikartir ona hic gerek yok cimere sikayet edin ve eger gumruge gidebilme sansiniz varsa konusun sikayet edecegim falan diye birde bu tarz el koymalarda tutanak tutuluyordu yanlis hatirlamiyorsam onunla birlikte hakkinizi arayabilirsiniz. (Tutanak konusunda emin degilim)
aslında dediğin gibi arkadaş direk öyle teslim etmeseymiş ps5 proyu bence mantıksızburdaki sinir polislerindeki sorun eger disli birisi cikmazsa el koyarlar fakat disli birisi ise ugrasmazlar cunku bu tarz el koymalar onlar icinde sikinti yaratabilecek seyler o memura sefini cagir dediginde mesela genelde tirsarlar
Valorant nickinin ticketi herhaldetutanak verdiler ama isim soy isim yazmıyor teslim alan yerinde bir numara var. alan kişinin kodu heralde.
Nereye kadar gidecek böyle kral ?Adamın canı çekmiş bakmış beleş 5 pro ben bunla uğraşır okuturum demiş ne güzel. Adalet vs yokki orda asanda kesende o
Bence artık çok geç adam çoktan fifayı kurmuş oynuyordur bilededigim gibi oraya gidebilirseniz gidin ve tekrardan bilgi almak istiyorum sizi basindan sagmaya calisirsa mudurunu cagirir misin diyin sonra kacakcilikla alakali ne gibi supheleriniz bulunuyor falan diye sorun sorusturun memuru illa bir yerde hata yapacaktir ondan sonra sikayet cozume kavusur sorun
inşallah peşini bırakmayı düşünmüyorum.dedigim gibi oraya gidebilirseniz gidin ve tekrardan bilgi almak istiyorum sizi basindan sagmaya calisirsa mudurunu cagirir misin diyin sonra kacakcilikla alakali ne gibi supheleriniz bulunuyor falan diye sorun sorusturun memuru illa bir yerde hata yapacaktir ondan sonra sikayet cozume kavusur sorun
El konulan mallar belli süre sonra satışa çıkarıldığı için zor oluyor genelde ama böyle bir şey yapılırsa memur cezayı kesin olarak yer ama peşinden kosulmassa yanına kalır o ayrı mevzuBence artık çok geç adam çoktan fifayı kurmuş oynuyordur bile
Hollanda dan aldığımız ps 5 pro cihazımızı kapıkule sınır kapısında el koydular. Faturası olması ve pasaporta işlenmiş olmasına rağmen nasıl alabiliyorlar. vergisini ödeyelim dedik kabul de etmiyorlar. nasıl geri alabiliriz bilgisi olan var mı?
Oğlunu 2.El Ps4 ilanlarına bakarken gördüyse garibimAdamın canı çekmiş bakmış beleş 5 pro ben bunla uğraşır okuturum demiş ne güzel. Adalet vs yokki orda asanda kesende o