Neler Yeni

Technopat forum niye böyle ?

Technopat forumda bir mesaja 1 kelimelik yanit verdim. Durduk yere ceza yedim, sebep olarakta kelimenin sonuna nokta koymamış olmam . Sizce de biraz sacmalamiyorlar mi yoksa bana mi öyle geliyor . Sürekli nokta koymadim diye uyari yemekten bıktım hani .

Ekler

• IMG_20241118_205655.jpg
    IMG_20241118_205655.jpg
    280.5 KB · Hit: 76

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
Technopat forumda bir mesaja 1 kelimelik yanit verdim. Durduk yere ceza yedim, sebep olarakta kelimenin sonuna nokta koymamış olmam . Sizce de biraz sacmalamiyorlar mi yoksa bana mi öyle geliyor . Sürekli nokta koymadim diye uyari yemekten bıktım hani .
ERDOJGAZDERYHAOUERSUGHESAZO8RFGTHAZO8ERSTGYHESARTOIUGERSAUTHGDIUTERPSOTESBNH

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ali
Çok saçma dostum ölü ve gereksiz forum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Technopatta 10 uyarım var hepside cümlenin yazılışına dikkat etmemekten. Technopat kadar gereksiz forum göremedim cidden.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Technopatta 10 uyarım var hepside cümlenin yazılışına dikkat etmemekten. Technopat kadar gereksiz forum göremedim cidden.
Gidip yazım kurallari calisicam technopatte ceza almamak için;).

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ali
Gidip yazım kurallari calisicam technopatte ceza almamak için;).
Ben direkt kullanmıyorum artık indirimlere bakıp çıkıyorum. Birde bazı 1-2 asalak arkadaş var orada bi ara rx 6600 rtx 3060dan kötü dedim diye laf ettiler 10 saat. Aslında bende de rx 6600 var.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Qwerty1029384756
Moderatörlerin egosu. Biri bana "Sen öneri yaptıktan sonra çıkıyorsun" demişti bende "Benimde özel hayatım varya" gibi bir şey dedim diye konu dışı mesajdan ceza almıştım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,966
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Technopat kötüleme arşivi foruma cevirdiniz burayı la oranın kuralı öyle oraya üye oluyorsan şartlarını kabul etmiş oluyorsun. Bu tür konulara izin verilmemesi gerekiyor. Donanım Arşivi'ni aşağıya çekiyorlar. Tp de donanım arşivi hakkında bu kadar çok konu göremezsiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Technopat kötüleme arşivi foruma cevirdiniz burayı la oranın kuralı öyle oraya üye oluyorsan şartlarını kabul etmiş oluyorsun. Bu tür konulara izin verilmemesi gerekiyor. Donanım Arşivi'ni aşağıya çekiyorlar. Tp de donanım arşivi hakkında bu kadar çok konu göremezsiniz
Niye karşılıklı tartışma şeklinde bunu açmayalım? Üye olurken tabii ki kabul etmiş oluyorum bu kuralları fakat çok dikkat etmedigim anlarda tabletimin klavyesinde otomatik klavyeden dolayi bazenleri yazım yanlışı yapıyorum. Ufak tefek yazim yanlışları bile 1 günlük cezaya sebebiyet verebiliyor. Bunu dile getirmenin neresi yanlış anlamadım. Uyari verip geçersin 1 gün niye kisitliyorsun, açtığım konuya cevap veremiyorum insanlar orda konuşurken.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,966
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Niye karşılıklı tartışma şeklinde bunu açmayalım? Üye olurken tabii ki kabul etmiş oluyorum bu kuralları fakat çok dikkat etmedigim anlarda tabletimin klavyesinde otomatik klavyeden dolayi bazenleri yazım yanlışı yapıyorum. Ufak tefek yazim yanlışları bile 1 günlük cezaya sebebiyet verebiliyor. Bunu dile getirmenin neresi yanlış anlamadım. Uyari verip geçersin 1 gün niye kisitliyorsun, açtığım konuya cevap veremiyorum insanlar orda konuşurken.
Tamam da biz ne yapabiliriz yani burada bizi ilgilendiren ne? Orası öyle tamam berbat yaşanılmaz bi yer anladık tamam. Banın kalkınca gidecen yine oraya de mi

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Adil Canbulat

Ölü forum mu :D ahahah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,050
Üyeler
160,635
Son üye
bycetin
Top Bottom