Neler Yeni

Gamepad önerisi pc için

soulchavo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emircan Atasoy
Bütçe
1500
arkadaslar 1500 tlnin biraz uzerinde bi butcem var bi gamepad almayi dusunuyorum bu gamepad bayağı mantıklı geldi 2700e xbox falan var ama sadece wirelles adaptörü 1000 tl bayağı pahalı bu isimi görür mü kullanan var mı bir de 2c ile c arasındaki farklar neler (pcde forza horizon fifa gibi oyunlar oynacagim)

Mesaj otomatik birleştirildi:

8Bitdo Ultimate 2C Wireless Controller for Windows PC and Android, with 1000Hz Polling Rate, Hall Effect Joysticks and Hall Triggers, and Remappable L4/R4 Bumpers (Purple) https://amzn.eu/d/7pYregj

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Bunu almaktansa bütçeyi biraz daha artırmaya çalışıp xbox gamepad alın bence. Black Friday indirimlerini bekleyin isterseniz çok kalmadı, fiyatı düşebilir.

soulchavo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emircan Atasoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu almaktansa bütçeyi biraz daha artırmaya çalışıp xbox gamepad alın bence. Black Friday indirimlerini bekleyin isterseniz çok kalmadı, fiyatı düşebilir.
xbox gamepad alsam dahi wirelles adaptörü 1000 tl yine de black fridayi bekleyeceğim teşekkür ederim

bu arada pek inanmasam da bu kontrolcunun xbox 9.nesil kontrolcüden iyi olduğunu söyleyen insanlar var ikisini kullanan varsa yorumunu merak ediyorum

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Bende benzer bütçede bekleyişteyim. Xboxda pilli olması ve hall efect vs olmaması düşündürtüyor. Pişman etmeyeceğini bilsem zorlayıp alırım.

soulchavo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emircan Atasoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende benzer bütçede bekleyişteyim. Xboxda pilli olması ve hall efect vs olmaması düşündürtüyor. Pişman etmeyeceğini bilsem zorlayıp alırım.
aynısı valla bu kol benim hoşuma gitti ama yine de blackfridayde daha fazla indirime de girebilir bekleyeceğim attığım gamepadde var mı hall efect (noldugunu pek bilmiyorum ama)

varmış açıklamada yazıyor o zaman bu çok mantıklı hale geliyor hem de wirelles adaptörü yanında geliyor

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
aynısı valla bu kol benim hoşuma gitti ama yine de blackfridayde daha fazla indirime de girebilir bekleyeceğim attığım gamepadde var mı hall efect (noldugunu pek bilmiyorum ama)

varmış açıklamada yazıyor o zaman bu çok mantıklı hale geliyor hem de wirelles adaptörü yanında geliyor
Bende temudaki x20 için stok bekleyeceğim black fridaya kadar. Gelmezse gamesir felan bakacağım.

sadık123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
A.
Temudaki x15i aldım daha teslim edilmedi eğer o an indirimde olmasa Ultimate C veya Wraith'de olan Fantechlerden birini alacaktım.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Birol Olcaytürkan
arkadaslar 1500 tlnin biraz uzerinde bi butcem var bi gamepad almayi dusunuyorum bu gamepad bayağı mantıklı geldi 2700e xbox falan var ama sadece wirelles adaptörü 1000 tl bayağı pahalı bu isimi görür mü kullanan var mı bir de 2c ile c arasındaki farklar neler (pcde forza horizon fifa gibi oyunlar oynacagim)

8Bitdo Ultimate 2C Wireless Controller for Windows PC and Android, with 1000Hz Polling Rate, Hall Effect Joysticks and Hall Triggers, and Remappable L4/R4 Bumpers (Purple) https://amzn.eu/d/7pYregj
MSI GC30 tavsiye ederim.. Bu fiyat bandında ki en iyi gamepad...

pancake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yavuz
8bitdo Ultimate c vs Ultimate 2.4ghz kullanıyorum 1 senedir hiç bir sıkıntı yok. 2C'de bildiğim Ultimate 2.4Ghz'de olduğu gibi 2C'de de Hall Effect özelliği olması lazım.

soulchavo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emircan Atasoy
8bitdo Ultimate c vs Ultimate 2.4ghz kullanıyorum 1 senedir hiç bir sıkıntı yok. 2C'de bildiğim Ultimate 2.4Ghz'de olduğu gibi 2C'de de Hall Effect özelliği olması lazım.
bluetooth ile windows cihaza bağlanmıyor değil mi wirellesle bağlıyorsun

üstüne ekleyip xbox 9.nesil almam daha mı mantıklı olur oyunlarda senkronizasyon sorunu olmaz

pancake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yavuz
bluetooth ile windows cihaza bağlanmıyor değil mi wirellesle bağlıyorsun

üstüne ekleyip xbox 9.nesil almam daha mı mantıklı olur oyunlarda senkronizasyon sorunu olmaz
Cihazın dongle'ı var onu bilgisayara takıyorsunuz aynı kablosuz mouse gibi çalışıyor direkt.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan
Xbox kol alırsak yanında belleği gelmiyor mu anlamadım şimdi ekstra dan bi de onu mu almak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,560
Üyeler
160,858
Son üye
medieef
Top Bottom