Neler Yeni

Temu'daki indirimdeki ürünler alınır mı?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,626
İsim
Lokman Doğan
Kullanmak için değil, al-sat için yani? İlkini bilmem de ikincisinden bol bol al baya uyguna geliyor inanılmaz bir fiyat kolayca satarsın.
Trde 300 gibi fiyata satılıyor zaten adam daha bunun vergisiyle 450 500 lira verecek de kar amacıyla 800 e satacak daa

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,626
İsim
Lokman Doğan
Hocam siz nükteyi anlamamışsınız daa
İroni yapma ihtimalıni düşündüm de belli etmemişsin adam bunu ciddiye alıp ürünleri alırsa elinde patlamamadı için uyarim dedim

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,581
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Osman
İroni yapma ihtimalıni düşündüm de belli etmemişsin adam bunu ciddiye alıp ürünleri alırsa elinde patlamamadı için uyarim dedim
İyi düşünmüşsünüz de bence yanlış kişi için düşünmüşsünüz. İhtiyacı olan insanların yerine al-sat amacında olanların stok bitirmesi için ellerinde patlaması en büyük temennim şahsen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
batın
İyi düşünmüşsünüz de bence yanlış kişi için düşünmüşsünüz. İhtiyacı olan insanların yerine al-sat amacında olanların stok bitirmesi için ellerinde patlaması en büyük temennim şahsen.
Dostum ihtiyacı olan alsın banane,böyle bişe düşündüm konu açtım gelipde burda teroristmisim gibi davranma :D

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Osman
Dostum ihtiyacı olan alsın banane,böyle bişe düşündüm konu açtım gelipde burda teroristmisim gibi davranma :D
Bana ne diyip tamamen bu ihtiyaçlardan kazanç kazanma düşüncesi tezatlığı ne peki 💀
Sayenizde ihtiyacı olan alamıyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
batın
Bana ne diyip tamamen bu ihtiyaçlardan kazanç kazanma düşüncesi tezatlığı ne peki 💀
Sayenizde ihtiyacı olan alamıyor zaten.
stok falan bitirmeyeceğim 1 tane alıp satarım veya kullanıp kendi klavyemi satarım.Seni ilgilendiren bir durumda yok boşa konuşma burda :D

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Osman
stok falan bitirmeyeceğim 1 tane alıp satarım veya kullanıp kendi klavyemi satarım.Seni ilgilendiren bir durumda yok boşa konuşma burda :D
Gayet de ilgilendirir. Beni ilgilendirmiyorsa neden herkese açık bir foruma konu olarak giriyorsun? Kimin veya neyin verdiği hak ile herkese açık bir platformda beni kısıtlayabileceğini düşünüyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
batın
Gayet de ilgilendirir. Beni ilgilendirmiyorsa neden herkese açık bir foruma konu olarak giriyorsun? Kimin veya neyin verdiği hak ile herkese açık bir platformda beni kısıtlayabileceğini düşünüyorsun?
dostum ben buraya soru sormak için forum açtım bana saçma sapan şeyler yazdın şimdide hukuki konuşmaya çalışıyorsun.
ne anlatıyon anlamadımda allah akıl fikir versin

Top Bottom