Çözüldü✓ Temu'dan Aula F75 Klavye Alayım mı ?

Ben temudan 3 farklı sipariş oluşturdum hazır bu konuya elim değmişken sorayım. Paket sayısından dolayı gümrükte kalma ihtimali ne kadardır kargoların? yani 3 ayrı siparişte toplam ürün fiyatları 1070 TL'yi geçiyor haliyle ve farklı paketlerde farklı zamanlarda gümrüğe girecekler tahminimce. Bazı ürünler uçağa yeni koyulmuş bazıları havaalanına yeni gelmiş bazıları da türkiyeye giriş yapmış durumda. Ürünlerin bir kısmının gelmeme ihtimali ne kadardır?

Ben temudan 3 farklı sipariş oluşturdum hazır bu konuya elim değmişken sorayım. Paket sayısından dolayı gümrükte kalma ihtimali ne kadardır kargoların? yani 3 ayrı siparişte toplam ürün fiyatları 1070 TL'yi geçiyor haliyle ve farklı paketlerde farklı zamanlarda gümrüğe girecekler tahminimce. Bazı ürünler uçağa yeni koyulmuş bazıları havaalanına yeni gelmiş bazıları da türkiyeye giriş yapmış durumda. Ürünlerin bir kısmının gelmeme ihtimali ne kadardır?
Aylık 5 adet kargo verebiliyorsunuz. Bir problem olmaz sanırım.

Tek sipariş 2 farklı pakete bölünmüş durumda. 3 sipariş var ama 3 paketten fazla var. 3. siparişimi de 2 farklı pakete bölmezlerse toplam 5 paket oluyor. 2 + 2 + 1 şeklinde. Umarım sorun çıkmaz.
Umarım dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,842
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri