çift sim telefonlarda e sim yok denilene göre 1 ocaktan itibaren bu olayda iptal edilecekmiş 1inci sime takılan hat 2inci imei nuamrasında aktif edecekmiş.Elimde yurtdışı İPhone 14 pro var. Daha hat takmadım. Çift sim 4+4 kullansam 4 ay da e sim kullansam. Bu 12 ay sonunda bu kullanımlar yenilenir mi? Yoksa cihaz imei si kapanır mı?
kim diyor onuçift sim telefonlarda e sim yok denilene göre 1 ocaktan itibaren bu olayda iptal edilecekmiş 1inci sime takılan hat 2inci imei nuamrasında aktif edecekmiş.
Forumda birkaç kişiden gördüm youtube shorts üzerinden sayamicam kadar gördüm türkiyede yaşadığımızı unutmayalım olabilir.kim diyor onu
Diğer simi nasıl algılayacak ki veri göndermiyor sim 2Forumda birkaç kişiden gördüm youtube shorts üzerinden sayamicam kadar gördüm türkiyede yaşadığımızı unutmayalım olabilir.
Valla insanları sevmek için her yolu denemeye başladı son zamanlarda hükümet bu da olursa yuh artık.çift sim telefonlarda e sim yok denilene göre 1 ocaktan itibaren bu olayda iptal edilecekmiş 1inci sime takılan hat 2inci imei nuamrasında aktif edecekmiş.
Teknik açıdan mümkünse bunu yapabilirler, baya yurtdışı iPhone kullanan görüyorum çünkü. Bir elinde 6 diğer elinde 14/15.çift sim telefonlarda e sim yok denilene göre 1 ocaktan itibaren bu olayda iptal edilecekmiş 1inci sime takılan hat 2inci imei nuamrasında aktif edecekmiş.