Neler Yeni

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AuF
1.5 ay önce turkcellde 60gb 360 tl idi 12 ay taahhüt vardı. Ülkenin yarısındaki illerde geçiş yapılabiliryordu. Şimdi aynı paket 590 tl. Bimcelle geçtim bende pusuda bekliyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Az önce bu sorun için turkcell i aradım öyle bir şey olmadığını istediğim zaman geri turkcelle dönecebileceğimi söylediler.
Herhangi bir bekleme süresi sözkonusu değilmiş siz yine arayıp bilgi alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce bu sorun için turkcell i aradım öyle bir şey olmadığını istediğim zaman geri turkcelle dönecebileceğimi söylediler.
Herhangi bir bekleme süresi sözkonusu değilmiş siz yine arayıp bilgi alabilirsiniz.
acaba turkcellde kalmaya devam edip faturasız hatta gecip kampanya geldiğinde faturalıya geçiş yapabilirimiyiz
Ben geçen sene faturasızda iken kampanyayala geçmiştim faturalıya

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
1.5 ay önce turkcellde 60gb 360 tl idi 12 ay taahhüt vardı. Ülkenin yarısındaki illerde geçiş yapılabiliryordu. Şimdi aynı paket 590 tl. Bimcelle geçtim bende pusuda bekliyorum
Turkcell denmi bimcell e geçtin kral bende geçeceğim ama vodafone düşünüyorum bendemi bimcell e geçip orada beklesem.

acaba turkcellde kalmaya devam edip faturasız hatta gecip kampanya geldiğinde faturalıya geçiş yapabilirimiyiz
Ben geçen sene faturasızda iken kampanyayala geçmiştim faturalıya
Valla reis sadece yeni hat alımına ve hat taşımada olur yazıyordu bayilerde bugün önlerinden geçtim ama arayıp sorarsan sana en net bilgiyi verirler.

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AuF
Turkcell denmi bimcell e geçtin kral bende geçeceğim ama vodafone düşünüyorum bendemi bimcell e geçip orada beklesem.
Türk telekomdan geçiş sağladım. Personel yapmayı biliyorsa işlem 15 dk sürüyor, bilmiyorsa sağı solu arıyor işlem uzuyor veya yoğunluk varsa sonra gelin diye ricacı oluyor. Türk telekomdan anında geçiş sağlanıyor, diğer hatlardan 2-3 gün sürdüğünü söyledi.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Türk telekomdan geçiş sağladım. Personel yapmayı biliyorsa işlem 15 dk sürüyor, bilmiyorsa sağı solu arıyor işlem uzuyor veya yoğunluk varsa sonra gelin diye ricacı oluyor. Türk telekomdan anında geçiş sağlanıyor, diğer hatlardan 2-3 gün sürdüğünü söyledi.
Ne zaman geçtin bimcelle ?
Birde turktelekom kampanya yapar diyemi bimcelle geçtin

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
uğur demirel

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AuF
Ne zaman geçtin bimcelle ?
Birde turktelekom kampanya yapar diyemi bimcelle geçtin
2 hafta kadar oluyor. Bimcell zaten TT altyapısı kullandığı için bimcelden tt ye geçerek hat taşıma kampanyası kullanamıyoruz. Turkcell veya vodafone kullanıyorum. (satır atlamak için ctrl enter yapınca gönderdi mesajı o yüzden eksik geldi)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AuF
Turktelekomdan hat olarak bimcelle geçtin doğrumu ?

Reis niye geçtin o zaman sadece turkcell mi bekleyeceksin
Bimcell TT den daha uygun tarife verdiği için bimcele geçiş sağladım. 20 gb 270 tl ödüyorum. 40-60 gb lik vodafone veya turkcell kampanyası bekliyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Bimcell TT den daha uygun tarife verdiği için bimcele geçiş sağladım. 20 gb 270 tl ödüyorum. 40-60 gb lik vodafone veya turkcell kampanyası bekliyorum
Aynı durumdayız ama ben daha turkcell faturasızdayım vodafone burada çekmiyor o yüzden onu eledim.
Şimdi vodafone faturasız geçip turkcell veya turktelekom kampanyası bekleyeceğim çıkarmı sence ne diyorsun ?
Bugün TT şubesindeki personel ay sonuna doğru genellikle çıktığını söyledi fikrin ne ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AuF
Aynı durumdayız ama ben daha turkcell faturasızdayım vodafone burada çekmiyor o yüzden onu eledim.
Şimdi vodafone faturasız geçip turkcell veya turktelekom kampanyası bekleyeceğim çıkarmı sence ne diyorsun ?
Bugün TT şubesindeki personel ay sonuna doğru genellikle çıktığını söyledi fikrin ne ?
En son 2.5 ay önce turkcell ve vodafone aynı anda 60 gb 387-390 tl kampanyası başlattı ve aynı anda yaklaşık 1 ay önce bitirdiler. Bu şekilde bir araştırma yapmadığım için fikir beyan edemiyorum.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
En son 2.5 ay önce turkcell ve vodafone aynı anda 60 gb 387-390 tl kampanyası başlattı ve aynı anda yaklaşık 1 ay önce bitirdiler. Bu şekilde bir araştırma yapmadığım için fikir beyan edemiyorum.
Reis ben onu görseydin direk tahahhütü bozar cayma öder farklı operatörden geri turkcell e dönerdim de görmedim çok güzel fiyatlardı aga ama görmedim işte.Keşke görseydim şimdi çıkarmı acaba ya ?

Top Bottom