Aga mobil tarifelere inanılmaz zam geldi 2 katından bile fazla aga nasıl yapacaz ya 210 kullandığım pakete 540 istiyorlar.10 gb türk telekom 300 tl ödüyorumdum 20 gb gecim dedim 555 tl dediler
30-40 ile özel çıkmıştı o yüzden önünüze düşmemiş olabilir. Umarım çıkar benim de bilgim yok. Tekrar çıkarsa o illerde yaşayan tanıdık varsa güvenip kimlik resiminizi gönderirseniz sizin adınıza işlem yapabilir. Tokatta sorduğum turkcell çalışanı bu şekilde söylemişti.Reis ben onu görseydin direk tahahhütü bozar cayma öder farklı operatörden geri turkcell e dönerdim de görmedim çok güzel fiyatlardı aga ama görmedim işte.Keşke görseydim şimdi çıkarmı acaba ya ?
Aga turktelekomun çıkaracağını bilsem hiç vodafone la falan uğraşmak istemiyorum ocak 1 e kadar bekleyeceğim bakalım kaldık faturasızda30-40 ile özel çıkmıştı o yüzden önünüze düşmemiş olabilir. Umarım çıkar benim de bilgim yok. Tekrar çıkarsa o illerde yaşayan tanıdık varsa güvenip kimlik resiminizi gönderirseniz sizin adınıza işlem yapabilir. Tokatta sorduğum turkcell çalışanı bu şekilde söylemişti.
bende türkcell gectim kafam rahat e sim alcaktım güvenemedim ıphone 13 pro max varAga mobil tarifelere inanılmaz zam geldi 2 katından bile fazla aga nasıl yapacaz ya 210 kullandığım pakete 540 istiyorlar.
Kaldım faturasızda nasıl yapacaz aga.
1 ocağa kadar güzel kampanya çıkar heralde çıkmazsa yeni zamlı fiyattan yağlı yağlı bindirecekler bana aga ama bu kumarı oynayacağımbende türkcell gectim kafam rahat e sim alcaktım güvenemedim ıphone 13 pro max var
bilmiyorum ne zaman zamlanır ama şuan böyleReis yeter ama bende şuan normal hat var o ne olacak birde bu her ay zam yemesin sonra
hiç bilmiyorumBuna benzer Vodafone var mı bizim burada sadece Vodafone çekiyor
Kral bu e simi yurt içinde kullanbiliyormuyuz?TT de e sim tarifesi 20gb 160 tl falan gözüküyor, bende TT faturalı kullanıyom normal sim. E sim tarifiseine geçiş yapsam tr de kullanmaya devam etsem oluyor mu?evet e simd e oluyor istersen adresine sim kartıda gonderiyolar e sim olarak taşırsan ilk ay ekstra 2 gb felan veriyolar sanırım pasaj dan 200 tl çek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ben tr de kullanıyorum şuanda e sim olarak bahsettiğim 20gb 160tl olan paket.Kral bu e simi yurt içinde kullanbiliyormuyuz?TT de e sim tarifesi 20gb 160 tl falan gözüküyor, bende TT faturalı kullanıyom normal sim. E sim tarifiseine geçiş yapsam tr de kullanmaya devam etsem oluyor mu?
Peki şuan kulladığım numarayı kullanabilirmiyim bu numara benim için çok önemliben tr de kullanıyorum şuanda e sim olarak bahsettiğim 20gb 160tl olan paket.
Pahalı hocam. 2 ay öncesine kadar türk telekomda 170 liraya 40gb internet kullanıyordum, 500 liraya çıkardılar. Türkcell geçtim şuan 220 liraya 20gb düştü.banamı bi pahalı geliyor bu paketler
Evet numaran aynı kalıyor fakat e sim tarifesi tt ye yeni geçenlere mi bilmiyorum onu öğrenmen gerek.Peki şuan kulladığım numarayı kullanabilirmiyim bu numara benim için çok önemli