🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

10 gb türk telekom 300 tl ödüyorumdum 20 gb gecim dedim 555 tl dediler
Aga mobil tarifelere inanılmaz zam geldi 2 katından bile fazla aga nasıl yapacaz ya 210 kullandığım pakete 540 istiyorlar.
Kaldım faturasızda nasıl yapacaz aga.

Reis ben onu görseydin direk tahahhütü bozar cayma öder farklı operatörden geri turkcell e dönerdim de görmedim çok güzel fiyatlardı aga ama görmedim işte.Keşke görseydim şimdi çıkarmı acaba ya ?
30-40 ile özel çıkmıştı o yüzden önünüze düşmemiş olabilir. Umarım çıkar benim de bilgim yok. Tekrar çıkarsa o illerde yaşayan tanıdık varsa güvenip kimlik resiminizi gönderirseniz sizin adınıza işlem yapabilir. Tokatta sorduğum turkcell çalışanı bu şekilde söylemişti.

30-40 ile özel çıkmıştı o yüzden önünüze düşmemiş olabilir. Umarım çıkar benim de bilgim yok. Tekrar çıkarsa o illerde yaşayan tanıdık varsa güvenip kimlik resiminizi gönderirseniz sizin adınıza işlem yapabilir. Tokatta sorduğum turkcell çalışanı bu şekilde söylemişti.
Aga turktelekomun çıkaracağını bilsem hiç vodafone la falan uğraşmak istemiyorum ocak 1 e kadar bekleyeceğim bakalım kaldık faturasızda

Bu mu ucuz simdiki kullandığının 2 katından fazla 🤣

Aga mobil tarifelere inanılmaz zam geldi 2 katından bile fazla aga nasıl yapacaz ya 210 kullandığım pakete 540 istiyorlar.
Kaldım faturasızda nasıl yapacaz aga.
bende türkcell gectim kafam rahat e sim alcaktım güvenemedim ıphone 13 pro max var

evet e simd e oluyor istersen adresine sim kartıda gonderiyolar e sim olarak taşırsan ilk ay ekstra 2 gb felan veriyolar sanırım pasaj dan 200 tl çek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Kral bu e simi yurt içinde kullanbiliyormuyuz?TT de e sim tarifesi 20gb 160 tl falan gözüküyor, bende TT faturalı kullanıyom normal sim. E sim tarifiseine geçiş yapsam tr de kullanmaya devam etsem oluyor mu?

Kral bu e simi yurt içinde kullanbiliyormuyuz?TT de e sim tarifesi 20gb 160 tl falan gözüküyor, bende TT faturalı kullanıyom normal sim. E sim tarifiseine geçiş yapsam tr de kullanmaya devam etsem oluyor mu?
ben tr de kullanıyorum şuanda e sim olarak bahsettiğim 20gb 160tl olan paket.

banamı bi pahalı geliyor bu paketler
Pahalı hocam. 2 ay öncesine kadar türk telekomda 170 liraya 40gb internet kullanıyordum, 500 liraya çıkardılar. Türkcell geçtim şuan 220 liraya 20gb düştü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri