arkadaşlar şöyle bir site buldum aradığımı yazıp indirebiliyorum hem flac hem mp3, flac dosya türü mp3 e göre daha kaliteli bir dosya türü ama bu site kalite anlamında güvenilir mi ? kendime arşiv yapmayı planlıyorum
güvenirlikten ziyade doğru kalitede indirmem gerekiyor internette varken apple musice para vermek mantıksız bence bu anlamda, o yüzden bu siteden indirmeyi planlıyorum başka bir sitede olur ama flac uzantılı olması lazımApple Music kullanmanı öneririm. En güvenilir yer orası.
Dostum site iyiymiş ne zaman açılmış bu site bi ton parça var PC de şimdi hepsini flac indirmek sıkıntı tekrardan bir de depolama da sorun
arkadaşlar şöyle bir site buldum aradığımı yazıp indirebiliyorum hem flac hem mp3, flac dosya türü mp3 e göre daha kaliteli bir dosya türü ama bu site kalite anlamında güvenilir mi ? kendime arşiv yapmayı planlıyorum
evet site güzel hocam arabada çalışır mı flac bilginiz varmı dacia lodgy 2015Dostum site iyiymiş ne zaman açılmış bu site bi ton parça var PC de şimdi hepsini flac indirmek sıkıntı tekrardan bir de depolama da sorun
Bilgim yok maalesefevet site güzel hocam arabada çalışır mı flac bilginiz varmı dacia lodgy 2015
aralarından hangisi iyi hocam geçen açtığım konuda da attınız da bir şey anlamamıştım şimdi anladım flac yazanlar işime yarıyor
Dostum bu gerçek flac değil maalesef kalite çok kötü
evet banada öyle geldiDostum bu gerçek flac değil maalesef kalite çok kötü
Sorsaydın önceki konuda. Anlaşılıyor diye yazmadım.aralarından hangisi iyi hocam geçen açtığım konuda da attınız da bir şey anlamamıştım şimdi anladım flac yazanlar işime yarıyor