S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Anasını satıyım ihtiyacım olmadığı halde ben bile aldım
Anasını satıyım ihtiyacım olmadığı halde ben bile aldım
hocam arkadaşın olabiliyozmu hayılrı olsunYa benim işin kötü yanı arkadaşıma hediye olarak almıştım 1.5 haftaya doğum günü var o yüzden içim içimi kemiriyor ya zamanında gelmezse diye. Yoksa isterse 1 ay geçsin gerçekten her hangi bir sıkıntı değil.
fdgjdfgdfbngfdkjlg. Arkadaşımı pek seviyorum ya onsuz günüm geçmiyor, yoksa alırdım kıytırık 1 2 tane tshirt giderdim. Ama bu gümrük işine bakılırsa 1-2 tshirt almak zorunda kalıcam gibi, sonra açıklarım en azından.hocam arkadaşın olabiliyozmu hayılrı olsun
AGA ne zaman gümrükleme yapılmaya başlandı senin
kanka sil şu yorumu lütfen ya ondan sonra kötüye kullanıyorlarBinlerce satıldı hocam doğru arızalı mal çıkıyo illa az önce temudan arızalı ürünü videolu göstererek göndermeden iade aldım sorunlu malların iadesini hemen yapıyolar
30 ekımde sıparıs verdım 7 kasımda gumruge gırdıAGA ne zaman gümrükleme yapılmaya başlandı senin
kanka sil şu yorumu lütfen ya ondan sonra kötüye kullanıyorlar
Hayir herkes bilsin, yapsin sonra temu isleri zorlastirsin.Başkaları bilmesin de sadece sen yararlan, öyle değil mi?
kanka kötüye nasıl kullansın temsilciyle 3 saat konuştum kırık olduğuna ikna etmek içinkanka sil şu yorumu lütfen ya ondan sonra kötüye kullanıyorlar
Şaka mısın kanka sen almadım bile ? Neyin kafası la buBaşkaları bilmesin de sadece sen yararlan, öyle değil mi?
kanka kargoyu uçakta iptal edenler bile var sen nasıl kötüye kullansın diyon, Türk olduğumuzu unuttun galibakanka kötüye nasıl kullansın temsilciyle 3 saat konuştum kırık olduğuna ikna etmek için
bende diyorum 4 günde gümrüğe geldi hızlı gelir30 ekımde sıparıs verdım 7 kasımda gumruge gırdı