Neler Yeni

🔥 DONANIM ARŞİVİ F/P FARE İNCELEMESİ: ZENITH PRO! 🚨

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Sizinle baya önceden bir konuşmamız olmuştu bilgisayar toplamaya çalışırken yardımcı olmuştunuz. O zamandan tanıyorum ikinci el parçalar vs. önermiştiniz almamıştım fakat teşekkür ederim yinede, Zenith Pro'yu bugün sipariş ettim fakat bilemiyorum malzeme kalitesi vs. güzel mouse gibi ve yazdıklarınızı okudum 1600TL gibi bir fiyata aldım indirimdeyken fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. Geldiğinde göz atıcam mouse'a memnun ediceğini düşünüyorum fakat sizce değer mi aklımda F1 Pro'da vardı halen var bütçeyi arttırıp almakta fayda var mı? Sipariş bugün verildi dediğim gibi iade edebilirim.
1600 TL iyi bir fiyat bu ürün için. x1 ve f1 için 2 kat bütçe koymanız gerekir. Onun yerine 2. ele düşünce 1500 tl gibi bir fiyata aj159 apex alınabilir.

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet
1600 TL iyi bir fiyat bu ürün için. x1 ve f1 için 2 kat bütçe koymanız gerekir. Onun yerine 2. ele düşünce 1500 tl gibi bir fiyata aj159 apex alınabilir.

Normalde AJ159 pro yada apex alıcaktım fakat ürün kaldırıldı geciktim biraz, yoksa AJ159 güzel bir fırsattı. Dün kararı DAV V3 yada Z1 diye kılıcaktım fakat Zenith Pro'yu gördüm incelemede hoşuma gitti hazır 1600TL gibi bir fiyata buldum diye satın aldım eğer memnun etmezse iade etmeyi düşünebilirim onun dışında, VXE Mad R yada F1 Pro için bütçe çıkmayı düşündüm, 2. ele düşmek istemiyorum pek.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Son birkaç gündür mouse’u yanlardan tutunca gıcırdamaya başladı, aldığım zaman böyle bir sorun yoktu. Sert tutma vs. söz konusu değil. Abdullah’a güvenip aldık ama malzeme kalitesi kötü çıktı, keşke bir süre kullandıktan sonra çekseymiş incelemeyi, en azından bu eksilerinden de bahsederdi. Pişman oldum diyebilirim, süresi geçmese iade ederdim.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Murat Aslan
Son birkaç gündür mouse’u yanlardan tutunca gıcırdamaya başladı, aldığım zaman böyle bir sorun yoktu. Sert tutma vs. söz konusu değil. Abdullah’a güvenip aldık ama malzeme kalitesi kötü çıktı, keşke bir süre kullandıktan sonra çekseymiş incelemeyi, en azından bu eksilerinden de bahsederdi. Pişman oldum diyebilirim, süresi geçmese iade ederdim.
Geçmiş olsun bende ürünü alacaktım fakat ne yalan söyleyim sırf rampage olduğu için almamıştım.Haklıymışım.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ürünü uzun süre deneyimleyip içerik yapıyoruz hem de ekipte 2 kişi birden kullanmadan içerik yapmıyoruz şuan onu kullanıyorum 2 aydır sorunsuz. @Mehmet Yılmaz sen de aynı zamanda kullanmaya başladık yorumlarını yazar mısın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ürünü uzun süre deneyimleyip içerik yapıyoruz hem de ekipte 2 kişi birden kullanmadan içerik yapmıyoruz şuan onu kullanıyorum 2 aydır sorunsuz. @Mehmet Yılmaz sen de aynı zamanda kullanmaya başladık yorumlarını yazar mısın

Razer, Glorious farelerim evde hâlâ duruyor onları da uzun süre kullandım. Ondan buna geçtim bi rahat 2 aydır bende henüz bir yerinden gıcırtı geldiğini duymadım, da zaten fareyi sıkmanın mantığı ne onu anlamadım. Son 3-4 gündür fark ettiğim kusuru Rampage logosu ufaktan silinmeye başladı sadece o da büyük bir dert diyemem.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Razer, Glorious farelerim evde hâlâ duruyor onları da uzun süre kullandım. Ondan buna geçtim bi rahat 2 aydır bende henüz bir yerinden gıcırtı geldiğini duymadım, da zaten fareyi sıkmanın mantığı ne onu anlamadım. Son 3-4 gündür fark ettiğim kusuru Rampage logosu ufaktan silinmeye başladı sadece o da büyük bir dert diyemem.
Sıkmaktan kastım elimle tutup taşın suyunu sıkar gibi sıkmıyorum. Fareyi kavradığım zaman baş parmağımın bulunduğu bölgeden rahatsız edici bir gıcırtı sesi geliyor. Sorun benden kaynaklı değil, sadece malzeme kalitesi muadillerine göre kötü. Ama hakkını yiyemem, sensör ve batarya konusunda gerçekten başarılı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sıkmaktan kastım elimle tutup taşın suyunu sıkar gibi sıkmıyorum. Fareyi kavradığım zaman baş parmağımın bulunduğu bölgeden rahatsız edici bir gıcırtı sesi geliyor. Sorun benden kaynaklı değil, sadece malzeme kalitesi muadillerine göre kötü. Ama hakkını yiyemem, sensör ve batarya konusunda gerçekten başarılı.
Geçtim normal tutuşu sıkıp denediğimde bile gıcırtı gelmiyor, her üretim aynı kalitede çıkmıyordur zaten fason üretim, denk gelmiştir öyle diyeyim çünkü forumda kullananlar var ilk defa duydum bunu.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Geçtim normal tutuşu sıkıp denediğimde bile gıcırtı gelmiyor, her üretim aynı kalitede çıkmıyordur zaten fason üretim, denk gelmiştir öyle diyeyim çünkü forumda kullananlar var ilk defa duydum bunu.
Yapacak bir şey yok, sağlık olsun. Kulaklık taktığımda duymuyorum en azından. Gittiği yere kadar bundan devam.

Kyuma

80+
bu insanlar kendilerine bozuk ürün gelince serinin hepsinin öyle olduğunu düşünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
bu insanlar kendilerine bozuk ürün gelince serinin hepsinin öyle olduğunu düşünüyor.
Ben tüm seriyi gömmedim. Forumdaki çoğu kişi Rampage’e karşı ön yargılı. Bende yaşadığım deneyimleri paylaştım. Senin mantığına göre en ufak eleştiri seriyi gömmek oluyor sanırsam. Elime sorunlu ürün geldiyse tabii ki bunu başkalarıyla paylaşacağım. Zaten mouse’u beğenmedim demedim, gıcırdama sorunu hariç gayet memnunum.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

kaç tane fason ürün aldım hepsi bana bozuk geldi 1-2 ay sonra cortladı hepsi kaç tane SS ve Logi aldım hepsi sapa sağlamdı tabi hepsinin kablo ömrü varmış 5 ve ya 6. senesinde kablonun tam uç noktası ayrıldı ve kablolar gözükmeye başladı başka bir Logi mousem ise hala çalışır durumda kablosuz yaklaşık 9 yıllık SS ide 2 ürününü bu sene aldım 2 side sağlam çıktı yani anlatabildim mi bilmiyorum kumar oynarsınız anca.

Haksız mı yani? Onca para vermiş ama bu paranın karşılığını alamadığını belirtmiş ne desin yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,382
Üyeler
160,841
Son üye
cnr003
Top Bottom