Neler Yeni

Küçük koltuk öneri? (Koltuk aldım ve çok hantal geldi.)

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Yiğit
Bende buradan aldım. İstersen xDrive ile iletişime geç, belki Poliamid ayak yollarlar.
uğraşmaya değermi bilemedim poliamid dahamı iyi olur yoksa metalmi daha iyi olur diye

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
uğraşmaya değermi bilemedim poliamid dahamı iyi olur yoksa metalmi daha iyi olur diye
Poliamid çok daha iyi metale göre. Sen istersen xDrive ile iletişime geç, sancılı bir süreç olmayacaksa uğraşnaya değer. En azından kaliteli mal kullanırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

170 boy

Hocam xdrive boyutları nasıl, ölçebilir misiniz size zahmet

Hocam baktım da epeyden karşılaştırmalara, koltuklar aşağı yukarı boyut olarak aynı. Oyuncu koltuklarının kalıbı bu şekilde demekki, ilk defa aldığım için tuhafıma gitti. Valide de kafamın etini yedi kocaman şeyi aldın diye. 😅 Ofis koltuğu tarzı bir şey gelecek zannetti herhalde.
Sitesinde ve Hepsiburada sayfasında tüm ölçüleri detaylı şekilde yazıyor, oradan bakabilirsin.

Son düzenleme:

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
Poliamid çok daha iyi metale göre. Sen istersen xDrive ile iletişime geç, sancılı bir süreç olmayacaksa uğraşnaya değer. En azından kaliteli mal kullanırsın.

Sitesinde ve Hepsiburada sayfasında tüm ölçüleri detaylı şekilde yazıyor, oradan bakabilirsin.
Teşekkürler hocam. 🙏🏻🙏🏻

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
170 boy

Hocam xdrive boyutları nasıl, ölçebilir misiniz size zahmet

Hocam baktım da epeyden karşılaştırmalara, koltuklar aşağı yukarı boyut olarak aynı. Oyuncu koltuklarının kalıbı bu şekilde demekki, ilk defa aldığım için tuhafıma gitti. Valide de kafamın etini yedi kocaman şeyi aldın diye. 😅 Ofis koltuğu tarzı bir şey gelecek zannetti herhalde.
hocam bende 175 boyundayım bana tam oluyor bel desteğini çıkarınca yanlardan kavrıyor ama belim ağrıyor boşluk tam dolduruyor bel desteği çok iyi

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
hocam bende 175 boyundayım bana tam oluyor bel desteğini çıkarınca yanlardan kavrıyor ama belim ağrıyor boşluk tam dolduruyor bel desteği çok iyi
Tamam hocam teşekkürler. Koltukların büyüklüklükleri aşağı yukarı aynıymış, alışacağız zamanla demekki. 😅

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
Tamam hocam teşekkürler. Koltukların büyüklüklükleri aşağı yukarı aynıymış, alışacağız zamanla demekki. 😅
evet hocam koltuk almadan önce iyi araştırma yapmak lazım aksi takdirde ağır bir koltuk alırsak eğer iade etmesi zorlaşıyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Yiğit

sabah mail attim ve 1 saat içinde döndüler gönderim yapacaklar 5 gün içinde metal ayağı ise geri göndermemi istiyorlar

sitesinde sadece metal ve poliamid ayak satiyor x drive ve metal ayak yaklasik 400 500 tl daha pahalı poliamide göre kafama takıldı orasi biraz

Top Bottom