Neler Yeni

🔥İndirim Sıcaklık Göstergeli Akıllı Termos 🔥289 TL

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

SAGE

80+
Hocam ürünü bende kullanmadım heralde kullansam detayları ile belirtirim. sızdırmazlık ve vakum farkı var büyük ihtimalle herşeyi de bizden beklemeyin girip incele istersen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizde görsel farkını söylemedik heralde girip bakması için söyledim onu
"Kilitli kilitsiz farkı ne hocam" sorusuna "Özellik farkını bilmiyorum, girip bakabilirsiniz" demek yerine "Hocam kapaklarina dikkatli bakarsan birinde kilit var diğerinde yok" demek arasında çok fark var. Ayrıca ben sizin asker arkadaşınız değilim. Tanımadığımız insanlara karşın kullandığınız ifade diline dikkat etmeliyiz.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Yakup Bolat
"Kilitli kilitsiz farkı ne hocam" sorusuna "Özellik farkını bilmiyorum, girip bakabilirsiniz" demek yerine "Hocam kapaklarina dikkatli bakarsan birinde kilit var diğerinde yok" demek arasında çok fark var. Ayrıca ben sizin asker arkadaşınız değilim. Tanımadığımız insanlara karşın kullandığınız ifade diline dikkat etmeliyiz.
Hocam biraz fazla alıngansın sanırım 😅kullandığım dilde bir problem göremiyorum varsa bir problem sol altta rapor et butonu var raporlayabilirsin.
İyi forumlar

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Temudan alın

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Temuda kaça geliyor vergiler dahil ?
Tek zaten alınmaz. Başka bir şey alacaksanız onu da yanında alın. Bana fırsat geldi 500 ML 3 tane bardaklıyı 110 TL'ye Bir tane de tek kişilik 500 ML 60 TL'ye aldım. 2 tanesi vergiler dahil 256. Fırsat geliyor termoslarda promosyonlar kısmından alınınca.

Top Bottom