Neler Yeni

Sakal yerine tüy çıkması durumu

penthaL

80+
20 yaşındayım. Sakalsız ve bıyıksız gayet iyi duruyorum ama bıyık ve sakal kısmında sürekli olarak tüy çıkıyor ve aşırı kötü görüntüsü var. Hiç sert değil, saç kıvamında. Her gün sinekkaydı tıraş yapmaktan yoruldum gerçekten. Yok mu buna alternatif bir çözüm?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,499
İsim
Mehmet Aslan
20 yaşındayım. Sakalsız ve bıyıksız gayet iyi duruyorum ama bıyık ve sakal kısmında sürekli olarak tüy çıkıyor ve aşırı kötü görüntüsü var. Hiç sert değil, saç kıvamında. Her gün sinekkaydı tıraş yapmaktan yoruldum gerçekten. Yok mu buna alternatif bir çözüm?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,598
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hormonel olarak erkeklerde kıl,tuy çıkma durumun elbette olacaktır sende yinede tuy çıkıyor dua et ben 2 günde bir jiletle tıraş oluyorum sakal bıyık sevmediğim için artık alıştım gibi ama yüzüm tahriş oluyor zamanla sen makine ile alabilirsin zaten az çıkıyor dedin bence sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam sakal sevmiyor sen daha fazla çıkması için yağ önermişsin knka 😁

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,499
İsim
Mehmet Aslan
Hormonel olarak erkeklerde kıl,tuy çıkma durumun elbette olacaktır sende yinede tuy çıkıyor dua et ben 2 günde bir jiletle tıraş oluyorum sakal bıyık sevmediğim için artık alıştım gibi ama yüzüm tahriş oluyor zamanla sen makine ile alabilirsin zaten az çıkıyor dedin bence sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam sakal sevmiyor sen daha fazla çıkması için yağ önermişsin knka 😁
tüyler sakala dönsün işte hocam :kekw: :kekw: :kekw:

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Ben de öyle bir üretim var ki 2 günde çıkıp doluyor gel yarısını sana vereyim dostum :D

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,599
İsim
Anon
herkes de cıkıyor normal tam çözüm istiyorsan epilasyon yapıcaksın

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
hocam cidden işe yarıyor mu ürün? sakalım çıkıyor ama biraz nasıl denir yeterince gür değil gibi 18 yaşındayım alsam fayda sağlar mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,499
İsim
Mehmet Aslan
hocam cidden işe yarıyor mu ürün? sakalım çıkıyor ama biraz nasıl denir yeterince gür değil gibi 18 yaşındayım alsam fayda sağlar mı?
Çıkma eğilimi varsa çıkmasına yardımcı olur , gürleştirmede ve dokusunu iyileştirmede işe yarıyor diye biliyorum. Tabi etkisini görmek için düzenli kullanman gerek. 18 yaşında az çıkması doğal bir durum , yaşın ilerledikçe daha gür çıkmaya başlar dert etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,166
Üyeler
160,806
Son üye
anorh10
Top Bottom