Neler Yeni

Alibaba.com dan veya aliexpress den aldığım yurtdışı cep telefonu bana ulasırmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
Alibaba.com veya aliexpress üzerinden bir cep telefonu almayı planlıyorum ancak galiba telefonu sipariş etsemde telefon bana ulaşmadan gumrukde el koyuluyormus buna engel olmanın yolu varmı mesela gümrük vergisini ödesem olurmu ve vergiyi nasıl öderim

oEnesQlf

80+ Silver
Alibaba.com veya aliexpress üzerinden bir cep telefonu almayı planlıyorum ancak galiba telefonu sipariş etsemde telefon bana ulaşmadan gumrukde el koyuluyormus buna engel olmanın yolu varmı mesela gümrük vergisini ödesem olurmu ve vergiyi nasıl öderim
Yurtdışında alışveriş yaparken 30 euro sınır var aşarsan mali müşavir vs. tutman gerek oda baya pahalı bir şey,Türkiyeden alman daha mantıklı

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
knk çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama gürcistana sipariş edip kutuyu orda açıp sınırdan geçirme tarzı bir muhabbet duymuştum bu vergi zammı sonrası işyerinde detayını hiç bilmiyorum araştırabilirsin muhtemelen batuma gidip alıp gelmek daha ucuza geliyordur vergiden çünkü vergiyi birazda keyfi yazabiliyor memur(buda söylenti)

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Dr Luciano
sim kart içeren bütün cihazların girişi yasak. trt bandrol sebebiyle alınamıyor. sipariş etseniz bile size ulaşmayacaktır. (gümrükte gözden kaçması harici)

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Ben yıllar önce aliexpress ten doogee x5 max pro almıştım o zamanlar gümrük hepsini incelemiyordu kargoların şimdi geçeceğini sanmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,967
Üyeler
160,776
Son üye
CihanxXx
Top Bottom