Sistemi kuracağın gün bana yazarsan windows 11 home için gönderirim. Çünkü keyler daha sonra kullanılmıyor genellikle 1 gün içinde lisans hakları doluyorWin 11 home ve ms office için key var mı cumartesi sistemi kuracağım da ya da nerden alınıyor
Hayır windows veya office keyleri ile böyle bir şey mümkün değil. 3. parti bir uygulama veya cmd den kms server değiştirerek lisanslamazsan sorun olmazArkadaşlar ben aldım da kullanırsam virüs,bilgi çalınma,ekran kartından coin kasma muhabbeti olabilir mi ? İkilemde kaldım sorun varsa kullanmak istemiyorum bu tarz keylerde
teşekkür ederim hocam yazıcam sağolasınSistemi kuracağın gün bana yazarsan windows 11 home için gönderirim. Çünkü keyler daha sonra kullanılmıyor genellikle 1 gün içinde lisans hakları doluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır windows veya office keyleri ile böyle bir şey mümkün değil. 3. parti bir uygulama veya cmd den kms server değiştirerek lisanslamazsan sorun olmaz
Retail KeyBen anakarta gömülen kod almak istesem OEM mi almam lazım ?
OEM değil mi BIOSa gömülenler? Öyle kullanıyorum ben 3 PCde de? Alla alla?ALinmaz bunlar.boş
Retail Key
sonda dediklerin ne anlayamadım ? hiçbir sorun teşkil etmez mi bu kod gireyim mi ? yapılacak bir şey varsa söyler misiniz ?Sistemi kuracağın gün bana yazarsan windows 11 home için gönderirim. Çünkü keyler daha sonra kullanılmıyor genellikle 1 gün içinde lisans hakları doluyor
Hayır windows veya office keyleri ile böyle bir şey mümkün değil. 3. parti bir uygulama veya cmd den kms server değiştirerek lisanslamazsan sorun olmaz
nereden almayı tavsiye edersiniz ?ALinmaz bunlar.boş
Retail Key
24 saat kullanmazsan devre disi kaliyosatın almistim ama ben iyi yanı oem keymiş
pro retail gonderdim..Aldım hala gelmedi şifre