Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Windows 10/11 PRO KEY 5 TL (MAK)

DonJuan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ferhan Vurhan
Arkadaşlar ben aldım da kullanırsam virüs,bilgi çalınma,ekran kartından coin kasma muhabbeti olabilir mi ? İkilemde kaldım sorun varsa kullanmak istemiyorum bu tarz keylerde

sercanba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sercan Bağ
MS artık ücretsiz yapsa da herkes rahatlasa

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sercan Güre
Win 11 home ve ms office için key var mı cumartesi sistemi kuracağım da ya da nerden alınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hakan Arman
Win 11 home ve ms office için key var mı cumartesi sistemi kuracağım da ya da nerden alınıyor
Sistemi kuracağın gün bana yazarsan windows 11 home için gönderirim. Çünkü keyler daha sonra kullanılmıyor genellikle 1 gün içinde lisans hakları doluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben aldım da kullanırsam virüs,bilgi çalınma,ekran kartından coin kasma muhabbeti olabilir mi ? İkilemde kaldım sorun varsa kullanmak istemiyorum bu tarz keylerde
Hayır windows veya office keyleri ile böyle bir şey mümkün değil. 3. parti bir uygulama veya cmd den kms server değiştirerek lisanslamazsan sorun olmaz

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sercan Güre
Sistemi kuracağın gün bana yazarsan windows 11 home için gönderirim. Çünkü keyler daha sonra kullanılmıyor genellikle 1 gün içinde lisans hakları doluyor

Hayır windows veya office keyleri ile böyle bir şey mümkün değil. 3. parti bir uygulama veya cmd den kms server değiştirerek lisanslamazsan sorun olmaz
teşekkür ederim hocam yazıcam sağolasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hakan Arman
Retail key alsanız yeterli anakarta gömülür format atsanız da gitmez. mak key ve retail key var siz retail alın ve size retail diye satıldıysa keyi girdikden sonra CMD'ye slmgr -dli yazarak kontrol edin.

DonJuan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ferhan Vurhan

sonda dediklerin ne anlayamadım ? hiçbir sorun teşkil etmez mi bu kod gireyim mi ? yapılacak bir şey varsa söyler misiniz ?

Top Bottom