Değer bence stok ara ara 1 adet giriyor kontrol etZ 11T var, buna geçmeye değer mi sırf bt var diye bi düşünüyorum? Stok gelirse tabii..
bende de z11t vardı aulaya kesinlikle geç aradaki farkı 1 tuşa bastığında anlicaksınZ 11T var, buna geçmeye değer mi sırf bt var diye bi düşünüyorum? Stok gelirse tabii..
bilen yok muuArkadaşlar selam, klavyem gelmiş ve ben şehir dışındayım. 4-5 gün sonra teslim almış olacağım, sizden ricam klavyede neleri kontrol etmeliyim söyleyebilir misiniz? Çünkü sanırım bazı sorun yaşayan arkadaşlar olmuş. Teşekkürler.
Webden tuşların çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz başka ne yapacaksınız kibilen yok muu
aldim yeteri kadar merak etmeAlamazsın Zaten
Emin miyiz hocam?stok girer arkadaslar adamlar baksanıza sonradan gelenlerin ledi vs. bile değişmiş daha iyi olmuş stok gelir satan ürün niye üretimden kalksın
80 dolara satıyorlar bu klavyeyi çünkü normaldestok girer arkadaslar adamlar baksanıza sonradan gelenlerin ledi vs. bile değişmiş daha iyi olmuş stok gelir satan ürün niye üretimden kalksın
stok girdiğinde almalısınbu konuya çok geç giriş yapıyorum kimisi çok ucuzdan almış stok gelmesi halinde hemen almalı mıyım yoksa ucuza almanın bir yolu var mı?