Haci i falan nasıl kullaniyorsunLogitech ten evrime doğru bazı tuşlar yok moral bozucu resmen tek soğuma nedenim.
Haci i falan nasıl kullaniyorsunLogitech ten evrime doğru bazı tuşlar yok moral bozucu resmen tek soğuma nedenim.
Bu fiyata bedavabende bundan aldım fiyat olarak iyi 400 tl gibi fiyata satan kazık satıcılar var tr dağa pahalı
Bence şeyden dolayı iptal ediliyor son 1 ürün yaziyor o sirada bittiği anda insanlar aynı anda sipariş veriyor hata oluşuyor stok yeterli olmadığı için fazlalık olanlar iptal ediliyor benim görüşüm çünkü son 1 adet yazdiktan sonra bile halen 5dk kaliyor alinabiliyor
sorun yok var ingilizce klavye ama türkçe kullanıyorsun belli tuşlar eksik.Haci i falan nasıl kullaniyorsun
Ctrl alt q galiba.bu klavyede türkçe kullanırken @ nasıl yapılıyor beyler
Maalesef hocam, siyah kaldı sadece. Fiyatı uygun tuttuğum için millet yağmaladı adetasiyah rengimi var sadece hocam
klavye küçük enter olduğu için uyumsuz olur , alabililiyosan temudan pudding keycap al direktBu klavyeye hyperx pudding keycaps türkçe takılabilir mi?
Aldım hocam da en azından ğ ü ş gibi harfleri klavyemde görmek istiyorum doğrusuklavye küçük enter olduğu için uyumsuz olur , alabililiyosan temudan pudding keycap al direkt
Hocam bedavaya satıyorsunuz, umarım elden çıkarırsınız hızlıca. Benim fiyatım yüksek, acelem yok.Satılık beyaz var bende şuan 2 tane birisi yeni kutulu diğeri normal. 2299TL