Satacağım için açmayı düşünmüyorum. 1 tanesi satıldı zaten. Şuan 4 tane var 2 siyah 2 beyaz.sana bir anımı anlatım aula ile ben olsam açardım hepsini kargocuya gittim hangisi senin diyor uzaktan baktım onca ürünün içinden şu dedim nasıl anladın diyor yazıyı bile görmedin diyor içinde keycaps kutusu var poşet gri dedim belirkin cizgileri var dedim sadasd
şunun gibi ben olsam dayanamam açmadan bile hissetmeye çalışırım kutuyu
Vallahi kalmamış temuya bakın yinede aliexpress 81-61 var beyaz pembe felan 81anternatif olabilir ama 87 kalıp gibi ben temudan ilk aldimda ön sipariş yok dediler gelmedi para iadesi oldu 2 ci ön sipariş te aldım.BİLEK DESTEĞİNİN LİNKİ VAR MI ÇOK TATLI DURUYOR
mouse ile pek bilgim yoktu ama deneme şansım oldu elime daha ulaşmadı ama 2 hafta boyunca deneme şansım oldu güzel rahat hafif uzun süre dayanma konusu hakkında böyle bir şey diyebilirim 1 hafta dayanabildi gündelik hayatımda işler olmadığı sürece minimum 7-11 saat boyunca bilgisayar başındayım işlerim olduğu sürecede en az gene 5-6 saat oturuyorum tavsiye edebilirim ben memnundum oyüzdende sipariş ettim arkasından gpx2 geleceği için yedeğe koyabilirim yada koleksiyon kısmına koyabilirim mousepad steelseries qck heavy vergisi ile bana 1.6 ya patladı tek başına onu almadım yanında 3 parça normal eşyada aldığım için öyle patladımouse geldi mi memnun musun? birde vergiyle ne kadardı?
bu galiba dediğin. bununda nöbetine başlayalım :d
Az önce stok yenilendi arkadaşlar. Maalesef ben aldım
Teker teker geliyor 12 den bu yana sadece ikinci kez stok geldi
Hocam beyazını ne kadara satmayı düşünüyorsunuz? ve forumda yasak değilse nerde yaşıyorsunuz? (İL olarak)Satacağım için açmayı düşünmüyorum. 1 tanesi satıldı zaten. Şuan 4 tane var 2 siyah 2 beyaz.
ne yazınca çıkar marka model ölçü olarakVallahi kalmamış temuya bakın yinede aliexpress 81-61 var beyaz pembe felan 81anternatif olabilir ama 87 kalıp gibi ben temudan ilk aldimda ön sipariş yok dediler gelmedi para iadesi oldu 2 ci ön sipariş te aldım.
Arada yarı fiyatına düşüyor, takip edecek varsa diye.800 mu ne hocam o