11.600 Tl
Tabletten çok anlamam ama alınır mı bu model? Kalem de geliyor yanında güzel duruyor.
Tabletten çok anlamam ama alınır mı bu model? Kalem de geliyor yanında güzel duruyor.
Plus versiyonunu kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin ayrıca alınır evet.11.600 Tl
Valla arkadaşta s9+ var çok iyi falan diyor ama çok fiyat farkı var. Şimdi siparil vericem fe'yiTab s9 da indirime girsede alsam keşke
Kılıf ne önerirsinPlus versiyonunu kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin ayrıca alınır evet.
Çok fazla kılıf seçeneği yok başlı başına ben kapaklı ve kalem tutacağı olan bir kılıf öneririm kılıfı kılıfçıdan alabilirsiniz görerekValla arkadaşta s9+ var çok iyi falan diyor ama çok fiyat farkı var. Şimdi siparil vericem fe'yi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kılıf ne önerirsin
S9+ ayrı bir seviye S9 fe daha bütçe dostu ekranı büyük olsun ekran kalitesi artsın diyorsan fe+ bakabilirsin ama ne kadar gerekli sana kalmışValla arkadaşta s9+ var çok iyi falan diyor ama çok fiyat farkı var. Şimdi siparil vericem fe'yi
Kılıf ne önerirsin
Ben şöyle 5 yıl kafa rahat kullanmak istiyorum ondan hocam oyun da oynamam ama kasmaya dayanamıyorumValla arkadaşta s9+ var çok iyi falan diyor ama çok fiyat farkı var. Şimdi siparil vericem fe'yi
Kılıf ne önerirsin
kalemle not alınabiliyormu bunlardaKız arkadaşıma plus versiyonunu aldık herhangi bir sorun varsa yardımcı olurum. Kılıf olarak kapaklı ve katlanabilir kılıf daha iyi.
Bunun gibi.
Alıntıyı görüntüle
Alınıyor hocam. Kalem çipli değil ama hava hareketlerini desteklemese de üzerinde kendi düğmesi var özel fonksiyonlarını 3 cm boşluktan bile kullanabiliyorsun.kalemle not alınabiliyormu bunlarda
hocam işlem hızı falan nasıl hızlı mı tablet? işlemcisi çok iyi değil diye duydum.Kız arkadaşıma plus versiyonunu aldık herhangi bir sorun varsa yardımcı olurum. Kılıf olarak kapaklı ve katlanabilir kılıf daha iyi.
Bunun gibi.
Alıntıyı görüntüle