arkadaşlar linkteki ürün nasıldır ? kullanım deneyim sahibi olan varmı? alınır mı?
O attığını alacağıma bunu alırımarkadaşlar linkteki ürün nasıldır ? kullanım deneyim sahibi olan varmı? alınır mı?
hz düşük neye göre bunu alıcaz ? artı 2k değilO attığını alacağıma bunu alırım
165 hz ile 180 hz arasındaki farkı algılayamazsın. Yani o farkın bir önemi yok. İkinci olarak attığım monitör 24 inç ve 0.5 ms. Daha kompakt ve tepki süresi daha kısa bir panel.hz düşük neye göre bunu alıcaz ? artı 2k değil
Senin attığın 1080p adamın attığı 2k dostum normal bu kadar fark olması.165 hz ile 180 hz arasındaki farkı algılayamazsın. Yani o farkın bir önemi yok. İkinci olarak attığım monitör 24 inç ve 0.5 ms. Daha kompakt ve tepki süresi daha kısa bir panel.
15 hz ve 3 inç için 4000 tl fazla vermek istiyosun buyur ver.
Tabi bunda benim 24 inç monitör sevdamın etkisi de yok değil.165 hz ile 180 hz arasındaki farkı algılayamazsın. Yani o farkın bir önemi yok. İkinci olarak attığım monitör 24 inç ve 0.5 ms. Daha kompakt ve tepki süresi daha kısa bir panel.
15 hz ve 3 inç için 4000 tl fazla vermek istiyosun buyur ver.
G5 sorunlu model hocam bunu öneririm.hz düşük neye göre bunu alıcaz ? artı 2k değil
Güzel monitör bunu öneririm ben.
knk monitor 2 k senin attigin 1080 p neye gore yaziyorsun bilgin yoksa yazmaTabi bunda benim 24 inç monitör sevdamın etkisi de yok değil.
Ben bu fiyatın -1000tlsine curve modelini almıştım aga be. Fiyatlar gene saçmalamış.arkadaşlar linkteki ürün nasıldır ? kullanım deneyim sahibi olan varmı? alınır mı?