Hikaye farklı zamanlarda geçiyor aslında bir bağlantısı yok.Beyler bu crysis 1-2-3 olarak seri değil mi önce crysis sonra 2 ve 3 oynanması gerekir doğru mu?
oyunu nerenle oynadınHikaye farklı zamanlarda geçiyor aslında bir bağlantısı yok.
Link dahil paylaşıyorum tıklasanız tek oyun olduğunu göreceksiniz hocam. Yok bana paket halinde indirimli ne var diye soruyorsanız;Star Wars Paket mi Ana oyun mu ?
27 Kasım - 4 Aralık tarihlerinde son bahar indirimleri 21 kasım olsa başlamış olurduSteam indirimleri
Sonbahar İndirimi: 21-28 Kasım (Büyük Mevsimsel İndirim)
Kış İndirimi: 21 Aralık - 4 Ocak (Büyük Mevsimsel İndirim)
Güzel bir şeyler çıkarsa onu da farklı bir konu yaparız hocam.
Bilgileri netten alıntı olarak aldım.27 Kasım - 4 Aralık tarihlerinde son bahar indirimleri 21 kasım olsa başlamış olurdu
Kombo güzel olmuş. Crysis, Wrc, Sherlock oyunlarım yoktu onları bende temin edeceğimsteamden mafıa 2 ve 3 u oynuyamıyorum ılk gorevlerden sonra save hatası verıyor ne yaptıysam çözemedim sırf bu yüzden epicden alıcam
birde nfs heat , the outlast trials ve rainbow six siege aldım toplamda nays ödemesi cartı curu derken 400 TL ye geldi
%5 epic geri ödemesiylede 37 tl oldu onlada star wars çekerim
27 kasımSteam indirimleri ne zaman başlar acaba
Bence 50-100 lira için sormaya bile gerek yok. Alın geçin hocam. Nays kartınız varsa iadesi ile oradan da daha uyguna gelir.sherlock holmes alınır mı