29 uSteam indirimleri ne zaman başlar acaba
25 tl zaten hocam naysla alıyorum beleş gibi bir şeyBence 50-100 lira için sormaya bile gerek yok. Alın geçin hocam. Nays kartınız varsa iadesi ile oradan da daha uyguna gelir.
Geçen PS4 Bf1 oyununu 10 liraya gördüm nays ile aldım. Şaka gibi üstüne 1 lirada iade verdi. Oyun 9 liraya geldi. Bunlar alınıp geçilecek rakamlar25 tl zaten hocam naysla alıyorum beleş gibi bir şey
Back 4 Blood var hocam istersen onuda ekleMafia oyununu oynamamış şanslı insanlardansanız kesinlikle kaçırmayın. Set halinde 93.50₺
Wrc 10 Deluxe - 35.40₺
Star Wars J.F. 52.49₺
Star Wars Üç oyun 102₺
Crysis sevenler kaçırmasın bedava parasına
47.25₺
Need For Speed serisinde de indirim gördüklerimi ekliyorum. Tavuk döner parasına..
Sizde kaçırmayın dediğiniz oyun varsa ekleyiniz. İndirimler 3 Aralık'ta bitiyor.
Edit. Uyarı üzerine ekstra ekliyorum...
Battlefield V 35₺
Sherlock Holmes 25₺
İlk sayfaya eklendi. Teşekkürler.Back 4 Blood var hocam istersen onuda ekle
Linklerden gidin. Telefondan dil ingilizce fiyatlar dolar çıkabiliyor.Almaya kalkınca crysis 22 dolar mafia 14 dolar oluyor. Neden böyle?
3 Aralık'ta indirimler sona eriyor. tabii ki bekleyip Steam tarafına da bakılabilir.27 kasima kadar bekleyin steamden almak isterseniz tabi epic kadar uygun olmayabilir ama gene kart bırt zırt düşürüp azda olsa bişiler kasarsınız
aynen ben cyberpunk bekliyorum mesela uygun olursa steamden alma taraftariyim yoksa epicden alacaz3 Aralık'ta indirimler sona eriyor. tabii ki bekleyip Steam tarafına da bakılabilir.
Epicten zamanında aldım. Bende eklentinin indirime girmesini bekledim ama 499₺ çakıldı kaldı. Bakalım steamde güzel fiyat olursa oraya geçerimaynen ben cyberpunk bekliyorum mesela uygun olursa steamden alma taraftariyim yoksa epicden alacaz
hocam wukong yılın oyunu seçilirse indirime girer mi ne diyorsunuz?Epicten zamanında aldım. Bende eklentinin indirime girmesini bekledim ama 499₺ çakıldı kaldı. Bakalım steamde güzel fiyat olursa oraya geçerim