Neler Yeni

Bazı Şeylerin Farkına Vardım...

Sizce Ne Yapmalıyım?

• Uzun bir Beşiktaş'ı izleme

• Bir Takım İçin Üzme bu kadar kendini

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Ulan ben Kartal'ımı çocukluktan beri tutuyorum hayatımda böyle rezil bir sezon geçirdiğimizi görmedim.Siz nasıl insanlarsınız be ulan Hasan Arat biz seni iyi başkan bildik senin getirdiğin takım,td vb. Bu mu gerçekten? Biz bu takımı sevdik küme düşsede Beşiktaşlıyız o konuda sorun yok ama yeter yani gerçekten biz seson başında Galatasaray'ı 5-0 yenince çok dalga geçtim.Ve saygızlık ettiğimi fark ettim insan bu hayatta dalga geçmeden bir kere daha düşünmeliymiş onu öğrendim bu Kasımpaşa ve Göztepe yenilgilerinde.Ulan keşke GS'yle dalga geçmeseydim çok üzgünüm ve kendime kızıyorum.Niye dalga geçtim ki? Niye dalga geçtik daha doğrusu? Ben şuan üzüntüyü ifade edemiyorum hocalarım bu konuyu sizinle dertlerimi paylaşmak için açtım beni anlamanız için ve umarım ne dediğimi anlarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Polat Bey
Ulan ben Kartal'ımı çocukluktan beri tutuyorum hayatımda böyle rezil bir sezon geçirdiğimizi görmedim.Siz nasıl insanlarsınız be ulan Hasan Arat biz seni iyi başkan bildik senin getirdiğin takım,td vb. Bu mu gerçekten? Biz bu takımı sevdik küme düşsede Beşiktaşlıyız o konuda sorun yok ama yeter yani gerçekten biz seson başında Galatasaray'ı 5-0 yenince çok dalga geçtim.Ve saygızlık ettiğimi fark ettim insan bu hayatta dalga geçmeden bir kere daha düşünmeliymiş onu öğrendim bu Kasımpaşa ve Göztepe yenilgilerinde.Ulan keşke GS'yle dalga geçmeseydim çok üzgünüm ve kendime kızıyorum.Niye dalga geçtim ki? Niye dalga geçtik daha doğrusu? Ben şuan üzüntüyü ifade edemiyorum hocalarım bu konuyu sizinle dertlerimi paylaşmak için açtım beni anlamanız için ve umarım ne dediğimi anlarsınız.
yapı(!) var ondan hocam

seri135

80+
güzel.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Biat edeceksiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi
takım olayını her ne spor olursa olsun abartarak ölümüne desteklemek mallıktır
Öyle ama olmuyor işte hocam Beşiktaş'ımı hiç bu kadar kötü oynarken görmedim geçen sezondan beteriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bu arada ankette uzun bir süre Beşiktaş'ı izleme yazacağıma Google düzelttiği(!) için Uzun bir Beşiktaş'ı izleme olmuş kusuruma bakmayın

Ekler

• Screenshot_2024-11-25-15-50-25-549_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-25-15-50-25-549_com.android.chrome.jpg
    321.1 KB · Hit: 10
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Gökdeniz Sezer
Her takım birbiriyle dalga geçiyor, dalga geçtiniz diye de böyle olmadı. Bir takım için kendinizi bu kadar üzmeyin, emin olun onlar bu kadar üzülmüyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Biat edeceksiniz
Eski kafa olsa çok güzel şeyler yazardım ama şuan haklı bir şey yazdığınız için bir şey demiyorum.

Her takım birbiriyle dalga geçiyor, dalga geçtiniz diye de böyle olmadı. Bir takım için kendinizi bu kadar üzmeyin, emin olun onlar bu kadar üzülmüyor.
Çok haklısınız ama bizde her fanatik gibiyiz maalesef kendimi tutamıyorum bu tür durumlarda ☹️

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Polat Bey
Eski kafa olsa çok güzel şeyler yazardım ama şuan haklı bir şey yazdığınız için bir şey demiyorum.

Çok haklısınız ama bizde her fanatik gibiyiz maalesef kendimi tutamıyorum bu tür durumlarda ☹️
Galatasaray büyüklüğüne saygı duyguğun için mutlu olmalısın

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Bir şey olmaz, geçer bu hisler. Holiganlık düzeyine gelmesin takıma bağlılığın da desteklemeye devam et.

E tabi yeri gelince eleştir de hele ki şu anda tam da tepkinizi koymanız gereken zamanlar.

Bir de haline şükret bence Fenerliler bu hissi 10 seneye yakındır yaşıyor :kekw:

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Eray Altınordu
Beşiktaş küçüktür mide bulandırır. En büyük cimbom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom