Neler Yeni

Yardım Yurtdışından gelen biri valizinde kaç teknolojik ürün getirebilir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
leo
Valizimde tek seferde ekran kartı, işlemci ve ram getirmek istersem havalimanında takılır mı ?

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Onur Kartal
Valizimde tek seferde ekran kartı, işlemci ve ram getirmek istersem havalimanında takılır mı ?
Bildiğim her üründen 1 tane kapalı kutu getirme hakkın var yolcu olarak.Ama sen simdi komple cantayı elektronik ürünlerle doldurusun çevirip hayrola deme ihtimalleri var mı var yani : )

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
leo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim her üründen 1 tane kapalı kutu getirme hakkın var yolcu olarak.Ama sen simdi komple cantayı elektronik ürünlerle doldurusun çevirip hayrola deme ihtimalleri var mı var yani : )
Gidelimde varsın hayırdır diye sorsunlar getireceğimiz bi ekran kartı, bir işlemci birde ram olsun var mı ötesi tutarsalarda sistemde mi toplamayalım deriz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
leo

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
İsmail
Garantiye almak istiyorsanız kutusuz bir şekilde getirsin çünkü kendi eşyam diyebilme hakkın var üçten fazla kutulu açılmamış ürünleri sokacaklarını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
leo
Garantiye almak istiyorsanız kutusuz bir şekilde getirsin çünkü kendi eşyam diyebilme hakkın var üçten fazla kutulu açılmamış ürünleri sokacaklarını sanmıyorum.
Anladım ama yinede kutulu kutusuz öğrenmek lazım, havalimanında dış hatlarda tanıdığı olan biri sorsaydı iyi olurdu.

Top Bottom