Neler Yeni

Klavye Hangi Yağ İle Yağlanır ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Buğra
Apex 9 TKL klavyem var gateron yellow switchli lube işlemi değil sadece tuşları çıkarıp switchlere bastırıp yağ sürsem klavye sessizleşir mi yoksa hiçbirşey olmaz mı bir de kullanacaksam hangi yağı kullanmalıyım makine yağı vb. bu işleri bilen arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi ?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
murat
aman makine yağı falan kullanma klavye için ayrıca lube satılıyor ondan alıp sulu boya fırçası gibi bir şeyle çok az sürmen lazım youtubeda rehberler var yabancı

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aman makine yağı falan kullanma klavye için ayrıca lube satılıyor ondan alıp sulu boya fırçası gibi bir şeyle çok az sürmen lazım youtubeda rehberler var yabancı
örnek ürün var mı hocam pahalı olmayacak bişey ama

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
umut şahin
Apex 9 TKL klavyem var gateron yellow switchli lube işlemi değil sadece tuşları çıkarıp switchlere bastırıp yağ sürsem klavye sessizleşir mi yoksa hiçbirşey olmaz mı bir de kullanacaksam hangi yağı kullanmalıyım makine yağı vb. bu işleri bilen arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi ?
klavyeler için yağ var onu kullan

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Seyfullah
bu tarz oyuncu ekipmanı üreten markaların klavyelerine ne yaparsan yap bi custom kadar güzel ses alamıyorsun amacın buysa boşa uğraşmak yerine o bütçeyle sesi güzel bi klavye alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tarz oyuncu ekipmanı üreten markaların klavyelerine ne yaparsan yap bi custom kadar güzel ses alamıyorsun amacın buysa boşa uğraşmak yerine o bütçeyle sesi güzel bi klavye alabilirsin
istisnası yok değil tabi ama onların da fiyatları çok yüksek

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

istisnası yok değil tabi ama onların da fiyatları çok yüksek
tabi ki olmaz ama klavyeyi ilk aldığım zamanlardaki sessizliği yok şuanda zamanında ajazz vb almayı düşünüyordum fakat taksit imkanı yoktu acaba yağlasam ilk gün ki sesi gelir mi diye düşündüm bir de klavye yağlarına baktım ucuz bi ürün bulamadım hep 1k seviyesinde

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
murat
tabi ki olmaz ama klavyeyi ilk aldığım zamanlardaki sessizliği yok şuanda zamanında ajazz vb almayı düşünüyordum fakat taksit imkanı yoktu acaba yağlasam ilk gün ki sesi gelir mi diye düşündüm bir de klavye yağlarına baktım ucuz bi ürün bulamadım hep 1k seviyesinde
dostum maalesef o iş bütçe gerektiriyor başka ürün kullanırım dersen bazı klavyeler prelubed geliyor direkt aynı paraya öyle bir şey alabilirsin

Top Bottom