Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Agalar kullanıyor musunuz iade mi etsem kullansam mı yok mu valorant oyunucu olup şu kulaklığı kullanan biri

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Erdem çay

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Erdem çay
hocam ses seviyesi az diyorlar bunun için kullananlar yoru myapabilir mi?
Yarın teslim alırım söylerim.

AULA yada apex için de bir sürü laf dendi ama alamayanlar şimdi iki katına ilan kovalıyor.

Böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum

Alıp kullanan yok mu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutuyu açıp denesek geri iade kabul etme ihtimalimi var mı sizce?

frqn

80+
beyler cloud 3 wirelessi 3250 ye alabiliyorsunuz, neyin kafasını yaşıyorsunuz, ihtiyaç varsa çekin geçin olum boş yapmayın

beyler cloud 3 wirelessi 3250 ye alabiliyorsunuz, neyin kafasını yaşıyorsunuz, ihtiyaç varsa çekin geçin olum boş yapmayın
Kullanıyon mu knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kos koca forumda kullanan yok mu valoranr tarzı oyunlar için nasıldır açayım mı sizce

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 56
Son düzenleme:

cheams621

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Veysel Söyler
Arkadaşlar denk geldi gördüm 11 Ocak'tan beri kulaklığı kullanıyorum Cloud II kabloludan geçmiştim bence artık uzun kullanım olarak yorumlarımı sunabilirim. FPS oyunlarında HyperX'i herkes biliyor zaten bu konuda eski modellere göre bir fark yok. Günlük kullanımda gayet rahat kafamı ağrıtmadı ama ağırlığından dolayı kafamda olduğunu hissediyorum. SS bunu daha iyi başarıyor bence. Ortalama bir kullanıcı için fiyatı için gayet güzel bir kulaklık iade etmeyi düşünen veya almakta kararsız kalanlar için alınabilir alan için ise iade etmemesini tavsiye edebileceğim bir kulaklık. En son not olarak bazı günlerde dip ses alıyorum ve bunun çözümünü henüz bulabilmiş değilim gitmiyor bu dip ses.

Arkadaşlar denk geldi gördüm 11 Ocak'tan beri kulaklığı kullanıyorum Cloud II kabloludan geçmiştim bence artık uzun kullanım olarak yorumlarımı sunabilirim. FPS oyunlarında HyperX'i herkes biliyor zaten bu konuda eski modellere göre bir fark yok. Günlük kullanımda gayet rahat kafamı ağrıtmadı ama ağırlığından dolayı kafamda olduğunu hissediyorum. SS bunu daha iyi başarıyor bence. Ortalama bir kullanıcı için fiyatı için gayet güzel bir kulaklık iade etmeyi düşünen veya almakta kararsız kalanlar için alınabilir alan için ise iade etmemesini tavsiye edebileceğim bir kulaklık. En son not olarak bazı günlerde dip ses alıyorum ve bunun çözümünü henüz bulabilmiş değilim gitmiyor bu dip ses.
Hocam şimdi taktım kullanıyorum ayak sesleri ufaktan al geliyor gibi valorant için yapılması gereken bir ayar vs var mı?

Top Bottom