Abroskokisho
80+
Agalar kullanıyor musunuz iade mi etsem kullansam mı yok mu valorant oyunucu olup şu kulaklığı kullanan biri
3250ye iyi kulaklık bence iade etmeAgalar kullanıyor musunuz iade mi etsem kullansam mı yok mu valorant oyunucu olup şu kulaklığı kullanan biri
Arkadaş kimse de yorum yapmıyor nasıl diye kullanan biri aydınlatsa keşke3250ye iyi kulaklık bence iade etme
yok hocamN11 de tekrar stokta ve 3250
yok hocam
Yarın teslim alırım söylerim.hocam ses seviyesi az diyorlar bunun için kullananlar yoru myapabilir mi?
Kullanıyon mu knkbeyler cloud 3 wirelessi 3250 ye alabiliyorsunuz, neyin kafasını yaşıyorsunuz, ihtiyaç varsa çekin geçin olum boş yapmayın
Hocam şimdi taktım kullanıyorum ayak sesleri ufaktan al geliyor gibi valorant için yapılması gereken bir ayar vs var mı?Arkadaşlar denk geldi gördüm 11 Ocak'tan beri kulaklığı kullanıyorum Cloud II kabloludan geçmiştim bence artık uzun kullanım olarak yorumlarımı sunabilirim. FPS oyunlarında HyperX'i herkes biliyor zaten bu konuda eski modellere göre bir fark yok. Günlük kullanımda gayet rahat kafamı ağrıtmadı ama ağırlığından dolayı kafamda olduğunu hissediyorum. SS bunu daha iyi başarıyor bence. Ortalama bir kullanıcı için fiyatı için gayet güzel bir kulaklık iade etmeyi düşünen veya almakta kararsız kalanlar için alınabilir alan için ise iade etmemesini tavsiye edebileceğim bir kulaklık. En son not olarak bazı günlerde dip ses alıyorum ve bunun çözümünü henüz bulabilmiş değilim gitmiyor bu dip ses.