Neler Yeni

İTOPYA indirimlerinden mouse

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
itopyadan alışveriş yapmadan önce tekrar tekrar düşünmenizi öneriyorum. iade süreçleri sizleri yıldırabilir.

açtığım konuyu takip edebilirsiniz.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
itopyadan alışveriş yapmadan önce tekrar tekrar düşünmenizi öneriyorum. iade süreçleri sizleri yıldırabilir.

açtığım konuyu takip edebilirsiniz.
İncehesap ya da gaming gen ?

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelseries Aerox 3 Wireless Ghost Edition Kablosuz Gaming Mouse bu nasıl mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
İncehesap ya da gaming gen ?
gaming.gen!den dell monitör almıştım.

monitör geldiğinde taktım ve çalışmadı. siyah ekran verdi. ortasından da kırmızı çizgi geçiyordu.
bu durumu müşteri hizmetlerine sordum. monitörü gönderin dediler. servise gitti. bir hafta bekledi. sürekli soruyordum bu arada ben. bilgisayarımı yeni aldığım için, ekran kartım mı bozuk acaba diye öğrenmek istiyordum. yani kısaca çok zor duruma düşmüştüm.
monitöre mi üzüleyim, yeni aldığım bilgisayarı kullanamadığıma, yoksa bilgisayarım mı bozuk diye kafayı yediğime mi.

gaming gen servisi en son bana dedi ki;, monitör sağlam ama iade alacağız.

ben daha çok kafayı yedim. bilgisayarımı alıp internet kafeye götürdüm ve rica ettim. orada monitör bağlayıp çalıştırdık ve çalıştı.

sonuç olarak; gaming.gen servisi bana yalan söyledi, bilgisayarım için ekstra endişelendim. yaşatıkları bu sorunlar yüzünden bir daha gaming.gen benim için bitti. paramı 1 hafta sonara iade ettiler.

karar senin. incehesap hakkında bilgim yok malesef.

ülkenin güven seviyesi, firmaların iş bilirliği bu seviyede ne yazık ki..

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
gaming.gen!den dell monitör almıştım.

monitör geldiğinde taktım ve çalışmadı. siyah ekran verdi. ortasından da kırmızı çizgi geçiyordu.
bu durumu müşteri hizmetlerine sordum. monitörü gönderin dediler. servise gitti. bir hafta bekledi. sürekli soruyordum bu arada ben. bilgisayarımı yeni aldığım için, ekran kartım mı bozuk acaba diye öğrenmek istiyordum. yani kısaca çok zor duruma düşmüştüm.
monitöre mi üzüleyim, yeni aldığım bilgisayarı kullanamadığıma, yoksa bilgisayarım mı bozuk diye kafayı yediğime mi.

gaming gen servisi en son bana dedi ki;, monitör sağlam ama iade alacağız.

ben daha çok kafayı yedim. bilgisayarıjmı alıp internet kafeye götürdüm ve rica ettim. orada monitör bağlayıp çalıştırdık ve çalıştı.

sonuç olarak; gaming.gen servisi bana yalan söyledi, bilgisayarım için ekstra endişelendim. yaşatıkları bu sorunlar yüzünden bir daha gaming.gen benim için bitti. paramı 1 hafta sonara iade ettiler.

karar senin. incehesap hakkında bilgim yok malesef.

ülkenin güven seviyesi, firmaların iş bilirliği bu seviyede ne yazık ki..
a firması değil b firması değil nereden alacağız :/

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Rogas
Hepsi burada Amazon Trendyol n11 bunlarda yaptığım hiç bir üründe iade sorunum olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
araya aracı koymak, güvenilir alışveriş siteleri gibi, bir tık daha iyi. çünkü; bu firmalar bunlarla çalışmadan önce o firmanın sicilini araştırıyorlar.

yalnız şunu yine de bilmemiz gerekiyor, adaletin olmadığı ülkede insanların adalete olan güvenleri kalmaz, dolandırıcılar da bunu bildikleri için istedikleri gibi at koştururlar. neden sürekli mafyaların birbirlerini vurma haberlerini okuyoruz sanıyorsunuz.
süslü sülo diye birisinin nelerelere geldiğini hepimiz biliyoruz...

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
Agalar benim problemimin konusu bu noluyo

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ali Tarık
v3 kablolu sıfır satıyordum 1 hafta önce 1700e
Mesaj otomatik birleştirildi:

da v3 al geç üzmez kablosuz düşünürsen 1800 civarlarına zenith pro düşüyor şu an onu kullanıyorum öneririm

Sector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kadir
Deathadder V3 geçen günlerde 1480TL düşmüştü. Çok kaliteli bir mouse ancak 2k ödeyeceksem kablosuz mouse alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,532
Son üye
Hitorida
Top Bottom