🔥Razer Deathadder V3 Kablolu 1899Tl🔥

mouse güzel de o fiyatta değmez abd de süreki 25 dolar satıyor onu 1k ekle pckolik de pro 3k satıyor onu al daha iyi
TR deki vergiler vesaire olunca 25 dolara gelmiyor dav3 pro da 4 kya yakındı en son

1 yıldır kullanıyorum taş gibi tavsiye ederim alacaklara eliniz büyükse tam oturur.

Bu paraya cobra pro satıldı ona göre alın bence, ben olsam apex veya a950 pro falan bakardım.

Bence hiç ergonomik değil. Mamafih bunu alacağıma cancağızım istikbalde ki şahsıma münhasır bir donanım isteyecek olur isem kablosuz olan bir donanım daha iyi olacaktır. Estetik olarak da albenisi zannımca namevcut olmak ile beraber huşu içinde kullanmayı teveccüh etmiş olduğum bir makine için estetiğe de aynı oranda ehemmiyet verecek biriyim.
Arada böyle şeyler yapın forum'un havası değişir gençler:))

2k vermişken kablosuz alırım daha iyi.
4-8khz dongle sağlam marka mouse'lar var.
İster sıfır olsun ister 2. El sapasağlam.
bana kalırsa İPS takıntınız yoksa değmez.

Bu fiyata alınabilecek en iyi mouselerden.birisi eliniz büyükse alabilirsiniz

Kablosuz halini kullanıyorum çok güzel. Alanlara şimdiden hayırlı olsun premium bir ürün büyük bir mouse yüksek diğer mouslara göre.

Palm tutuş yapanlar için güzel mouse. Mouse çok hafif ve kablosuz gibi, kablosu normal kablolar gibi değil ekstra hafif ve kullanırken kablosuz hissiyatı veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,233
Üyeler
174,327
Son üye
gasimmammadov1
Geri