pedlere baksana bide ben bunu denedim ya kulaklık bu kadar mı rahat olurgörünümü çok hoşmuş cidden
Vatan teknosa ve mediamarkt ta hala 3499fiyat 5k gözüküyor
Öyle bir şey yok galiba ne fark yaratıyor ki şuan valorant'da kullanıyorum sorunsuz ayak sesleri veriyorBU 7.1 NASIL AÇILIYOR BU KULAKLIKTA
Kulaklığın driverini indirip DTS açman yeterliBU 7.1 NASIL AÇILIYOR BU KULAKLIKTA
FPS içn dts açmayın demişler amaKulaklığın driverini indirip DTS açman yeterli
uygulamada dtx var onu aktif etmen gerekiyor 7.1 o oluyor, fps oyunları için tercih edilmez amaBU 7.1 NASIL AÇILIYOR BU KULAKLIKTA
Ne için kullanılıyor ki 7.1uygulamada dtx var onu aktif etmen gerekiyor 7.1 o oluyor, fps oyunları için tercih edilmez ama
çevresel ses diye geçiyor ama fps oyunlarında stereo kadar net anlaşılmıyor diye biliyorum tercih meselesi yine ama film ve hikayeli oyunlarda 7.1 aktif etmek daha mantıklı olacaktırNe için kullanılıyor ki 7.1
Farklı usb port dene bende dip ses yok belki taktığın porttan kaynaklıdırBeyler kulaklık dün geldi bugün test etme imkanım oldu. Çok net olarak dipses var. Bu beni bi tık rahatsız etti. Reddit ayarlarını filan yaptım. Bende oha etkisi yaratmadı. Bu dipsese yapabileceğim bir şey var acaba? Alışır mıyım iade edeyim mi