Neler Yeni

Monster monitor Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
pc kulanıcısı
ben monster aryond a32 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır gayet memnunum alabilirsin bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
yolcu arslan
aryonda iyi midir bilmem ama Mosnterin Abra ve Tulpar serilerinde kronik panel sorunu var.
Monster panel arızası yazarsan yüzbinlerce şikayet okuyabilirsiniz. Aryondda aynı panel varsa sıkıntı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
pc kulanıcısı
aryonda iyi midir bilmem ama Mosnterin Abra ve Tulpar serilerinde kronik panel sorunu var.
Monster panel arızası yazarsan yüzbinlerce şikayet okuyabilirsiniz. Aryondda aynı panel varsa sıkıntı.
alırken bende korkmuştum ama 2-2,5 yıldır bir sorun yaşamadım belki şansa da denk geliyor olabilir

ardacat10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Çat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne gibi bi sikintisi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
yolcu arslan
alırken bende korkmuştum ama 2-2,5 yıldır bir sorun yaşamadım belki şansa da denk geliyor olabilir
evet biraz nasip işi :)

ne gibi bi sikintisi var

Aşağıdaki gibi sıkıntıları var. Yıllardır tercih sebebimdi Türk markası diye ama gördüğüm kadarıyla tüketicinin arkasında değil bende artık pek önermiyorum.

Ekran görüntüsü 2024-10-07 151739.png

Top Bottom