Neler Yeni

ACİL Yardım !!! Bugün bir sistem alacağım sizce hangisini almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf can duman
Bütçe
60000
Screenshot_2.png
Screenshot_1.png

Biraz özelleştirerek bu sistemleri oluşturdum Şimdi bu noktada yardımlarınızı ihtiyacım var çünkü ekran kartı markalarına pek aşina değilim.

Sistem 1- Galax markalı olan ve gaminggen tr nin bir sistemi açıkçası burda ki markalar daha tatmin etti ama psu su hakkında güzel yorumlar almadım tereddüt ettirdi ve ekran kartına dair bilgim çok yok.
Sistem 2- Gamegaraja ait bir sistem bu noktada ise ekran kartı kısmı çok aklımı kurcaladı yine +1000₺ daha vererek gamerock versiyonuna da upgrade edebilirim ekran kartını burda fakat gamegaraj bildiğim kadarıyla servis hizmeti vs sunmuyor. Herhangi bir problemde marka ile iletişime geçmeyi istiyor yanlış anlamadıysam.

Hangi sistem sizce daha iyidir? Ekran kartı olarak hangisini önerirsiniz? Gamegaraj mı yoksa gaminggen mi daha ilgilidir mevzularla? Diğer bir ihtimal ise önerebileceğiniz sistem var ise önerilere açığım olmazsa olmazlarım;

1.16x2 ram güzel hızlı
2. wifi destekli anakart
3.güzel performans bir ekran kartı mümkünse 4070 ti super olsun fakat çok fark yok diyorsanı 4070 ve ya 4070 super ile ekran kartı düşürüp diğer parçalara yükseltme yapabilirm.

Şimdiden herkese Teşekkürler...

Son düzenleme:

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kaan
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf can duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu özelleştirerek bi değerelendir ekran karıt burda asus 3 fanlı modeli de var senin bütçene yeter sanırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında iki ekran kartını kullannan çok var forumda ne açıdan emin değilsin
İstediğim özelleştirmeler ile biraz aşıyor bütçeyi hocam bu bir de 3 fanlı olan modelde sanırım asusun en düşük modeli soğutması iyi midir acaba? 2 ekran kartı arasında hangisi tercih edilir aslında öğrenmek istediğim bu ha bir de sistemlerin geneline bakınca hangisi daha iyi gözüküyor vs.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kaan
@Bünyamina hocam arakadaş daha iyi biliyor ekran kartı konusu falan müsait olunca bakar

benim fikrimce iki sistemde güzel attığın

Bünyamina

80+ Platinum
Shark-7 ye şöyle özelleştirme yapıp alabilirsin. Çok daha mantıklı olur.

Ekler

• 2341231.JPG
    2341231.JPG
    38.8 KB · Hit: 33
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf can duman
@Bünyamina hocam arakadaş daha iyi biliyor ekran kartı konusu falan müsait olunca bakar

benim fikrimce iki sistemde güzel attığın
Acaba toplamaya çalışsam daha güzel bir şey çıkarır mıyım diyeceğimde kasa montajı çok bilmiyorum gün içerisinde vaktimde kısıtlı hem riskli geldi hem uzun sürecek gibi geldi... Tamamdır hocam teşekkür ettim her türlü bilgiye açığım

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kaan
Ben imzadaki sistemi topladım bi bilgisayarcı tanıdık vardı ona toplattım

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf can duman
Shark-7 ye şöyle özelleştirme yapıp alabilirsin. Çok daha mantıklı olur.
Anakartta wifi olmak zorunda hocam kablosuz kullanacağım o şekilde de bütçeyi biraz aşıyor maalesef bir de peerles assasin seçeneği çıkmıyor nedense ben özelleştirirken

Ben imzadaki sistemi topladım bi bilgisayarcı tanıdık vardı ona toplattım
İmzada ki sistem iyi aslında bir tek kartın nvidia olması gerekiyor bende onun dışında diğer tüm parçalar bana uygun. Ne kadara topladınız hocam? Muhtemelen amd ekran kartıyle epey ucuza gelmiştir

Son düzenleme:

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kaan
51k ya topladım amd ekran kartını oyun için tercih ettim

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kaan
Çok iyi fiyat ama yazılım tarafında maalesef başarısız olması sorun nvidia studio sürücüsü şart benim için
yazılım konusu artık bitti hocam 6000 serisinde vardı watman hataları yeni ekran kartılarında bu sorunlar karşılaşan biri görmedim bende sizinle aynı düşüncedeydim aldıktan sonra pişman olmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf can duman
yazılım konusu artık bitti hocam 6000 serisinde vardı watman hataları yeni ekran kartılarında bu sorunlar karşılaşan biri görmedim bende sizinle aynı düşüncedeydim aldıktan sonra pişman olmadım
Oynadığınız oyunlarda fps değerleriniz nedir peki 7900xt nin nvidia muadili tam ne oluyor bir de amd tarafına hiç hakim değilim

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kaan
Oynadığınız oyunlarda fps değerleriniz nedir peki 7900xt nin nvidia muadili tam ne oluyor bir de amd tarafına hiç hakim değilim
yani bende bu ekran kartı var ama nerdeyse ona layik bi oyun oynamıyorum rdr2 var oynadığım orda ayar yaptım 300fps oldu düşük ayarlar değildi sonra dorp oldu 120 sabit çektim dorp olmadan kullanııyorum 100 aşşasına düşmüyor full ayarlarda

Droplanamda büyük ihitimal darboğaz dır çünkü 2k da değil de 1080p de oynuyorum

Top Bottom