Neler Yeni

Ps5 slim vs ps5 pro vs pc vs xbox

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Elvan kocer
Hangisi alınır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alayım?

Sizce?

Son düzenleme:

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Serkan
Pc yoksa pc almak daha mantıklı. Pc varsa bütçe durumuna göre PS5 slim alabilirsin. Durumun varsa ileriye dönük ps5 pro alabilirsin

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Elvan kocer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Fatih Ayhan
Var gtx 1650 li
ps oyunları çok pahalı ve 1-2 yıl sonra da olsa artık özel oyunları bilgisayara geliyor. PS almak kağıt üzerinde aslında daha mantıklı olsa da oyun fiyatları yüzünden pek mantıklı değil. PS plus bilmem nesi var ama alan yeni çıkan triple a oyunlar için alıyor. Onlarda ps plus'da yok tabi. Dolayısıyla elindeki pc'yi satıp bütçene göre uygun bir sistem almak daha mantıklı.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
ulaş dursun
ps5 slim alıp elindeki sistemi satıp yanına hazır sistem çekersen ps5 pro fiyatına 2 sinede sahip olursun

yurt dışı ps5 pro şansın varsa onuda alıp geçebilirsin.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Elvan kocer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ps5 slim alıp elindeki sistemi satıp yanına hazır sistem çekersen ps5 pro fiyatına 2 sinede sahip olursun

yurt dışı ps5 pro şansın varsa onuda alıp geçebilirsin.
Ben ithalatçı düşünüyordum 32 35 k arası ps5 pro

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence elindeki sistemi sat yeni bilgisayar topla

asko56

80+ Silver
pc asla almam dün ilk defa cod black ops 6 indirdim pc ye latency problemi var ama xbox da hiçbir latency lag bilmemne zart zort porblemi yok kesinlikle xbox + 3 yıl gamepass ultimate öneririm

CupOk

80+ Bronze
pc asla almam dün ilk defa cod black ops 6 indirdim pc ye latency problemi var ama xbox da hiçbir latency lag bilmemne zart zort porblemi yok kesinlikle xbox + 3 yıl gamepass ultimate öneririm
Yakışmadı hocam Xbox falan. Xbox aldıktan sonra bu sefer de Sony oyunlarını oynayamayacak. PC de bari hem Xbox hem de PC deki Sony oyunlarını oynar. 100 FPS bloodborne da artık kesinleşti onu da oynar. Bence elindeki paraya 4070 li bir sistem zorlasın

asko56

80+ Silver
Yakışmadı hocam Xbox falan. Xbox aldıktan sonra bu sefer de Sony oyunlarını oynayamayacak. PC de bari hem Xbox hem de PC deki Sony oyunlarını oynar. 100 FPS bloodborne da artık kesinleşti onu da oynar. Bence elindeki paraya 4070 li bir sistem zorlasın
pc diyecektim ama dünkü cod deneyimimden sonra kesinlikle xbox fiyatlar daha uygun oyun olarak üstüne gamepass şuan çok daha avantajlı konumda ben cebime bakarım hele 2025 türkiye için çok daha zor olucak pc de oyun oyanmak kanser işi

Top Bottom