ps oyunları çok pahalı ve 1-2 yıl sonra da olsa artık özel oyunları bilgisayara geliyor. PS almak kağıt üzerinde aslında daha mantıklı olsa da oyun fiyatları yüzünden pek mantıklı değil. PS plus bilmem nesi var ama alan yeni çıkan triple a oyunlar için alıyor. Onlarda ps plus'da yok tabi. Dolayısıyla elindeki pc'yi satıp bütçene göre uygun bir sistem almak daha mantıklı.Var gtx 1650 li
Ben ithalatçı düşünüyordum 32 35 k arası ps5 props5 slim alıp elindeki sistemi satıp yanına hazır sistem çekersen ps5 pro fiyatına 2 sinede sahip olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
yurt dışı ps5 pro şansın varsa onuda alıp geçebilirsin.
oda olur pro alabilirsin öyleyse.Ben ithalatçı düşünüyordum 32 35 k arası ps5 pro
alınabilir o fiyata.Alınır mı?
Yakışmadı hocam Xbox falan. Xbox aldıktan sonra bu sefer de Sony oyunlarını oynayamayacak. PC de bari hem Xbox hem de PC deki Sony oyunlarını oynar. 100 FPS bloodborne da artık kesinleşti onu da oynar. Bence elindeki paraya 4070 li bir sistem zorlasınpc asla almam dün ilk defa cod black ops 6 indirdim pc ye latency problemi var ama xbox da hiçbir latency lag bilmemne zart zort porblemi yok kesinlikle xbox + 3 yıl gamepass ultimate öneririm
pc diyecektim ama dünkü cod deneyimimden sonra kesinlikle xbox fiyatlar daha uygun oyun olarak üstüne gamepass şuan çok daha avantajlı konumda ben cebime bakarım hele 2025 türkiye için çok daha zor olucak pc de oyun oyanmak kanser işiYakışmadı hocam Xbox falan. Xbox aldıktan sonra bu sefer de Sony oyunlarını oynayamayacak. PC de bari hem Xbox hem de PC deki Sony oyunlarını oynar. 100 FPS bloodborne da artık kesinleşti onu da oynar. Bence elindeki paraya 4070 li bir sistem zorlasın