yarın kesin başlıyor muEvet arkadaşlar az önce Turkcell'de çalışan birinden istihbarat aldım. Kampanya doğrudur ve tüm illerde geçerli olucakmış.
3 Aralık Kesin Tarihtir.yarın kesin başlıyor mu
Hocam peki bu aylık muhabbetini sorabilirmisin3 Aralık Kesin Tarihtir.
Onuna sordum emin olup tekrar dönüş yapacak bana. 12 sabit fiyat olacağını düşünüyorum yanıt gelsin yazicam buraya.Hocam peki bu aylık muhabbetini sorabilirmisin
hocam 2 ay var sozlesme bıtımıne gecebılır mıyımOnuna sordum emin olup tekrar dönüş yapacak bana. 12 sabit fiyat olacağını düşünüyorum yanıt gelsin yazicam buraya.
Online özel mi mağaza mı bari onu da sorar mısın sana zahmet )Onuna sordum emin olup tekrar dönüş yapacak bana. 12 sabit fiyat olacağını düşünüyorum yanıt gelsin yazicam buraya.
Ben vodafone geçtim yeni yeni turkcellden faturasızdı ama geçebilir miyim tekrar bu paketlere faturalı olarak?Onuna sordum emin olup tekrar dönüş yapacak bana. 12 sabit fiyat olacağını düşünüyorum yanıt gelsin yazicam buraya.
bende bugün ona geçtim de acaba tarife değişikliği yapabiliyor muyuzşaka gibi ya geçen ay turkcele geçtim tt den. büyük festival 20 gb paaketine 310 tl idi